in , ,

Brüsszel büntetni akar – mindenkit, aki elutasítja a bevándorlást

Mit képzelnek?

BRÜSSZEL MEG AKARJA BÜNTETNI A BEVÁNDORLÁST ELUTASÍTÓ ORSZÁGOKAT

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása az Európai Bizottság döntésére

„VISSZAUTASÍTJUK BRÜSSZEL PÉLDÁTLAN POLITIKAI NYOMÁSGYAKORLÁSÁT.”

Az Európai Bizottság elképesztő bejelentése, miszerint az EU történetében először elindítják a hetes cikk szerinti eljárást Lengyelországgal szemben, bizonyítja azt, hogy Brüsszel meg akarja büntetni a bevándorlást elutasító országokat és politikai nyomásgyakorlásra használja a jogi eljárásokat.Lengyelország hazánkkal együtt a brüsszeli bevándorláspolitika leghangosabb bírálója, és hazánkhoz hasonlóan elutasítja Európa migránsokkal való betelepítését és a kötelező kvótát.

Ezért Brüsszel meg akarja büntetni, ahogy Magyarországot is, hiszen az Európai Parlament már májusban elfogadta azt a határozatot, miszerint elkezdik előkészíteni hazánkkal szemben is a hetes cikk szerinti eljárást.

Ennek részeként már készül a Magyarországot elítélő Soros-jelentés. Visszautasítjuk Brüsszel példátlan politikai nyomásgyakorlását, meg fogjuk védeni Lengyelországot és ki fogunk tartani a magyar emberek akarata mellett, akik egyértelművé tették, hogy elutasítják a Soros-terv minden egyes pontját.

(fidesz.hu)

A Magyar Honvédség két A319-es gépet vásárol – Az RTL és a többi libsi média össze-vissza hazudozik az ügyben

Az ostoba Niedermüller megint sivalkodik – Niedermüller: A fideszes polgármesterek nem méltóak arra, hogy nagymúltú városokat vezessenek