in , ,

Brüsszel bevándorláspárti vezetése és a Soros-hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt

Hollik István arról is beszélt, hogy jelenleg öt irányba próbálja Brüsszel bevándorláspárti vezetése elmozdítani az uniós szabályokat és gyakorlatot

Ahogy közeledünk az európai parlamenti választáshoz, a jelenlegi EP mandátumának a lejártához, minden napra jut egy bevándorláspárti brüsszeli javaslat, melynek az a célja, hogy még több migránst hozzanak be Európába – hívta fel a figyelmet Hollik István szombaton.

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője kiemelte, minden egyes uniós döntéshozatali szinten ezt látjuk, a LIBE bizottságban, a Juncker által vezetett Európai Bizottságban, valamint az uniós miniszteri találkozókon is. A jövő heti EU-csúcson is a bevándorláspártiak megpróbálják átnyomni azokat az előterjesztéseket, melyekkel legalizálhatják a gazdasági bevándorlást, valamint gyengíthetik a tagállamok védelmi képességeit és elvehetik tőlük a határőrizet jogát – hívta fel a figyelmet.

„El akarják venni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy Brüsszel megnyithassa a kapukat a migránsok előtt.”

Hollik István arról is beszélt, hogy jelenleg öt irányba próbálja Brüsszel bevándorláspárti vezetése elmozdítani az uniós szabályokat és gyakorlatot. El akarják venni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy Brüsszel megnyithassa a kapukat a migránsok előtt. El akarják venni a menedékkérelmi eljárások elbírásának a jogát, hogy még több migránst még könnyebben engedhessenek be. Be akarják vezetni humanitárius vízumot, amivel a gazdasági bevándorlók automatikusan, tulajdonképpen határellenőrzés nélkül utazhatnak be az unió területére, és könnyebben juthatnak munkához, és könnyebben egyesíthetik családjaikat. Legális migrációs útvonalakat akarnak megnyitni, ahol nem áll különösebben semmi a migránsok útjába, sőt egyes tervek szerint maga az EU szállítaná ezeken az útvonalakon a bevándorlókat az unióba.

Fotó: fidesz.hu

Továbbra is erőltetik az áttelepítési programok végrehajtását, melyekben jelentős szerepet szánnának a Soros-féle NGO-knak is – sorolta.

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, Brüsszel bevándorláspárti vezetése és a Soros-hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, hogy ráerőltethessék akaratukat a tagállamokra. Ha az EP-választáson a bevándorláspárti erők maradnak hatalmon az unió vezetésében, akkor még nagyobb fokozatban fogják migránsokkal elárasztani Európát. A Fidesz-KDNP ezt nem akarja, az a célunk, hogy az EP-választáson a bevándorláspárti erőket el tudjuk mozdítani a helyükről – jelentette ki Hollik István.

 

(forrás:www.fidesz.hu)

Strache: a házasság egy férfi és egy nő köteléke

Szijjártó Péter: Magyarország semmilyen, Lengyelország elleni szankciót nem fog megszavazni