in ,

Bréking! Ursula ideje lejárt? Salvini bejelentette: bizalmatlansági indítványt nyújtanak be Ursula von der Leyen ellen

Aljas fenyegetésnek, megfélemlítésnek nevezte Matteo Salvini, az olasz jobbközép Liga vezetője Ursula von der Leyen kijelentéseit, amelyek szerdán hangzottak el a Princeton Egyetemen

Aljas fenyegetésnek, megfélemlítésnek nevezte Matteo Salvini, az olasz jobbközép Liga vezetője Ursula von der Leyen kijelentéseit, amelyek szerdán hangzottak el a Princeton Egyetemen. Az Európai Bizottság elnöke egy hallgatói kérdésre válaszolva szó szerint azt mondta: figyelemmel kísérik az olasz választásokat, és ha ott „a dolgok nehéz irányba mennek – már beszéltem Magyarországról és Lengyelországról –, vannak eszközeink”.

 

Számomra ez egy aljas fenyegetés (…) a hölgy minden európait képvisel, nem csak a baloldaliakat” – reagált von der Leyen fenti kijelentésére Matteo Salvini, az olasz kormányzó Liga párt elnöke a Canale 5 csatorna reggeli műsorában.

INTÉZMÉNYESÍTETT FENYEGETÉSNEK NEVEZTE AZ EB ELNÖKÉNEK SZAVAIT ÉS BEJELENTETTE, HOGY BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT NYÚJTANAK BE ELLENE BRÜSSZELBEN.

 

„Ha Brüsszelben valakinek eszébe jut, hogy megvonja az Olaszországot megillető pénzeket, mondjuk mert a Liga nyer a választásokon, akkor újra kellene gondolnunk ezt az Európát – amelytől én védelmet várok, nem pedig szégyenletes fenyegetéseket” – szögezte le a jobboldali politikus, hozzátéve: az EU „nem ad senkinek semmit, ellenkezőleg, az évek során az olaszok százmilliárd eurót adtak Brüsszel kasszájába, tiszteletet kérünk”.

 

 

(origo.hu)

  

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

A németek tombolnak – Elvertük a németeket – Futballcsoda: íme a magyar csapat németek elleni győztes gólja – így sarkazta be a labdát Szalai!! – Videó

A népszavás, hivatásos ateista Hargitai Miklós értekezik Hodász atyáról – Nocsak?