in ,

BRÉKING! – Pánik Kálmán Olgáéknál, lemondott a Hír TV elnöke – Mi már csak egy kávét kérünk

Teljes a pánik az egykor Simicska Lajos tulajdonában álló Hír Televízióban

Teljes a pánik az egykor Simicska Lajos tulajdonában álló Hír Televízióban, ahol szerdán elköszönt a dolgozóktól Fonyó Károly. A tévé volt vezetője arról nem beszélt, hogy mi lesz ezután, így teljes a pánik Kálmán Olga és csapata körében. A végnapjait éli a Simicska-birodalom. 

 

 

Miután kedden a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta, hogy Simicska Lajos üzletember és családja tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket Nyerges Zsolt vállalkozó vegye át, szerdán elköszönt a cégcsoportba tartozó Hír Televízió elnöke a munkatársaktól – írta a Magyar Idők. A távozó Fonyó Károly, Simicska Lajos bizalmi embere arról ugyanakkor nem mondott semmit, hogy pontosan mi várható a televíziónál, így a balliberális 24 szerint is

teljes a pánik a borzalmas nézettségű műsort vezető Kálmán Olga és társai köreiben. 

Simicska menekülőre fogta

Mint arról korábban beszámoltunk, az áprilisi választásig a Jobbik útját egyengette Simicska Lajos, azonban az egykori radikális párt várakozásokon aluli szereplése után felhagyott a támogatásukkal, amivel súlyos anyagi válságba taszította őket. A milliárdos nagyvállalkozó teljes üzleti érdekeltségét eladta Nyerges Zsoltnak. A nagy múltú Hír TV is a megszűnés szélére került, erősen kérdéses a csatorna jövője.

 

Kálmán Olga repülhet

Fonyó távozásával továbbra is kérdés, hogy mi lesz a Hír TV jövője. Nem lenne meglepő, ha az új vezető megválna Kálmán Olgától, mivel a balliberális propagandista műsorát senki sem nézi, miközben négymillió forintot keres havonta.

Simicska egyébként a Jobbik választási veresége után sorra zárta be sajtótermékeit. Így a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót. A Heti Válasznak pedig megszűnt a nyomtatott verziója, csak online kiadása jelenik meg.

(origo.hu)

Mindig kicsapja a libsiknél a biztosítékot Orbán Viktor tusványosi beszéde

Hát ez „csodálatos”: Demszky ötödször is megnősült