in ,

Bréking! Máris liberális támadás érte a trágár Lilikétől elhatárolódó Ciszterci gimnáziumot!

A liberálisok péniszt rajzoltak a keresztény iskolára Pécsen

Pankotai Lili, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma végzős diákja vasárnap szólalt fel a fővárosi tüntetésen, ahol trágár szavakkal mondott beszédet (slam poetry-be csomagolva), amiben például a f…szomat bele, a f…szát szopja kifejezéseket is használt, valamint a keresztény iskolával kapcsolatos lesújtó véleményét is kifejezte. (A szövegébe egyébként egy olyan Széchenyi Istvánnak titulált idézetet is belefűzött, amelyet nem is neki, hanem egy korábbi francia gondolkodónak tulajdonítanak.)

 

 

A liberálisok péniszt rajzoltak a keresztény iskolára Pécsen

 

 

A liberális oldal természetesen nagy örömmel fogadta a beszédet, ám az iskola igazgatója, dr. Nyisztor Zsolt napközben állásfoglalást adott ki, amelyben kijelentette az intézmény nevében, hogy

tiszteletben tartjuk a szabad véleménynyilvánítás jogát, ellenben elhatárolódunk tanulónk, Pankotai Lili 2022. október 23-i nyilvános felszólalásától. Messzemenően elutasítjuk annak minden, a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető tartalmát és narratíváját.

 

 

Erre válaszul egyébként Péterffy Attila polgármester megbízásából a pécsi önkormányzatnak is dolgozó, a baloldallal végletekig azonosuló egyik ügyvéd is nyilvános posztban vonta kérdőre az igazgatót, megjegyezve azt is, hogy

az igazgató maga is ennek a gátlástalan, népnyúzó, aljas rendszernek a támogatója vélhetően, és feltételezem, ebből egészen jól megél.

A városban pedig magát csak „garázdának” nevező, a pécsi értelmiségi körökben jól ismert Böszörményi István szobrász a saját közösségi oldalának a tanúsága szerint a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium falára tette ki az alábbi szöveget, amihez egy péniszt is rajzolt.

„A f…szodtól határolódj el. Ne a helyetted tiltakozó diákodtól. Vesszen a klerikálfasiszta Orbán-rezsim!”

Böszörményi István arról vált ismertté, hogy néhány évvel ezelőtt az avatásakor liszttel öntötte le a Weöres Sándor szobrát, mert nem tetszett neki. Tettét garázdaság szabálysértésnek minősítették és kapott egy figyelmeztetést. A pécsi művész egyébként akasztott lányokról és nőkről festett több képet is korábban – olvasható a Baranya megyei hírportál, a Bama cikkében.

 

(magyarnemzet.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Bolgár Klári utcára hívta híveit, és egyből meg is gyalázták ’56-ot – Ez ma a baloldal

A katolikus.ma visszaszólt a Mindszenty-gyalázásra – Válasz a telex.hu-nak