in , , ,

Bréking! Ma jön Salvini az “elszigetelt” Orbánhoz!

Na ugye

Matteo Salvinit, a Liga olasz kormánypárt vezetőjét nevezte Európa jelenlegi legfontosabb emberének a migráció megállításában és az EU átalakításában Orbán Viktor miniszterelnök, akivel az olasz La Stampa közölt tegnap interjút, Salvini mai magyarországi látogatása előtt.

Orbán Viktor a távirati iroda jelentése szerint azt mondta, az Európai Néppárt (EPP) öngyilkosságra készül, és elsüllyed, ha ismét a baloldalhoz akarja kötni magát. Arra a kérdésre, hogy nem a kizárás ítélete vár-e a Fideszre a néppártban, Orbán megjegyezte, ítélettel az EPP-nek kell szembenéznie, mégpedig a választókéval. „A néppártnak együtt kell működnie az európai jobboldallal”, jelentette ki a kormányfő, aki szerint Salvinivel sorsközösségben van: „Ő az a hős, aki elsőként állította meg a tengeren keresztüli migrációt, mi a szárazföldön tettük ezt.” Orbán Viktor nem osztja a nézetet, hogy a nyugati multikulturalizmus képviselné a fejlődést.

Magyarország nem akarja feladni identitását, és a kereszténységet tartja nemzetmegtartó erőnek, hangoztatta. Lapunknak az osztrák kancellári hivatal megerősítette a Népszava értesülését: a napokban hazánkba látogat Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár, Salvini szövetségese is.

 

(magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Durva! 6%-ra zuhant a Jobbik!

Pilhál beszólt a “disznózó” Jobbikosnak