in ,

BRÉKING! – JÖNNEK! – Özönlenek a migránsok, földön, vizen, és most MÁR LEVEGŐBEN IS! – Légi úton érkeztek illegális migránsok Magyarország területére. Rendőrök kapcsolták le őket

Már a levegőből is jönnek!!

LÉGI ÚTON, ILLEGÁLISAN ÉRKEZTEK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE

A rendőrök Kállósemjén térségében elfogták a három afgán és nyolc vietnámi állampolgárt.

Szabadnapos rendőr riasztotta szolgálatban lévő kollégáit azzal, hogy kállósemjéni háza fölött egy alacsonyan szálló kisrepülőt észlelt 2018. január 15-én 19 óra körül. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja által azonnal a helyszínre irányított rendőrök a repülőgépet egy mezőgazdasági területen landolva megtalálták. A rendőrök jelentős erőkkel, nyomkövető szolgálati kutyák és hőkamerák segítségével terepkutatást végeztek, ellenőrizték a környező útvonalakat és közlekedési eszközöket.

Az összehangolt tevékenység eredményeképpen rövid időn belül elfogtak három afgán és nyolc vietnámi állampolgárt, akik a rendelkezésre álló adatok szerint illegálisan jutottak be Magyarország területére légi úton. A külföldi állampolgárokat idegenrendészeti eljárás keretében történő meghallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága embercsempészés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

 

(police.hu)

BRÉKING! – Soros György kitiltásáról tárgyal a kormány

BOTRÁNY! – A DIGI-nek nem számít az Áfacsökkentés – emelték a netezés árát – Ilyenek ezek a multik