in ,

Bréking! Hiába az ellenzéki vergődés, Deutsch Tamás a költségvetési ellenőrző bizottság alelnöke lett az EP-ben

Meggyőző fölénnyel, 11-6 arányban jóváhagyták Deutsch Tamás jelölését

Meggyőző fölénnyel, 11-6 arányban jóváhagyták Deutsch Tamás jelölését, aki így két és fél évre alelnök lesz a költségvetési ellenőrző szakbizottságban. Bocskor Andreáról és Hidvéghi Balázsról elhalasztották a szavazást.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy az EP liberális és szociáldemokrata képviselői –köztük a magyar képviselők is– a fideszes és a lengyel PiS-ben politizáló alelnök-jelöltek ellen fognak szavazni az Európai Parlamentben. Minden szakbizottság élére egy elnököt és négy alelnököt választanak meg, összesen öt fideszes képviselőt jelöltek alelnöknek.

Hidvéghi Balázs és Bocskor Andrea jelöléséről később fognak szavazni, mert az állampolgári jogi, belügyi bizottság és a kulturális és oktatásügyi bizottság elhalasztotta az adott szavazásokat.

Deutsch Tamást viszont megválasztották a költségvetési ellenőrző bizottság negyedik alelnökének.

Az alkotmányos ügyekkel foglalkozó bizottság és a biztonságpolitikai bizottság szavazásainak eredményével később frissítjük cikkünket!

(Pörge Béla, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

El a kezekkel Járóka Líviától!

Bréking! – Németországban fellázadtak a migránspártiak – Nem engedtek egy bűnöző migránst kitoloncolni az országból – Elszabadult a pokol – Videó