in ,

Győzött a Fidesz jelöltje a keszthelyi választáson! 56%-ot kapott!

Sáringer-Kenyeres Marcell nyerte a keszthelyi időközi választást vasárnap

Sáringer-Kenyeres Marcell nyerte a keszthelyi időközi választást vasárnap, erről a város polgármestere számolt be közösségi oldalán. Nagy Bálint azt írta: új taggal bővült Keszthely képviselő-testülete! Gratulálok Sáringer-Kenyeres Marcinak! Köszönjük a ­keszthelyiek támogatását! Hajrá, Keszthely! Lapzártánkkor pontos eredményekről még nem, de magabiztos győzelemről írt a Fidesz helyi szervezete is. Keszthelyen a 6. számú egyéni választókerületben szavazategyenlőség miatt kellett képviselőt választani. Ketten indultak a tisztségért: a Fidesz–KDNP és a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület jelöltje.

Vasárnap összesen hét településen tartottak időközi választást. A Zala megyei Ortaházán a három független jelölt közül Rácz Józsefet választották polgármesternek tegnap. Itt azért kellett időközi választást kiírni, mert a tavaly októberben újraválasztott polgármester egy hónappal a voksolás után elhunyt. Az eddigi polgármestert, a független Takács Ferencet választották újra a település vezetőjének a Zala megyei Kisbucsán, ahol azért kellett időközi választást tartani, mert tavaly ősszel szavazategyenlőség alakult ki.

A Baranya megyei Kistamásiban Vastyán Lajosné (független) nyerte a tegnapi időközi választást. A 119 választásra jogosult közül 95-en voksoltak, érvénytelen szavazat nem volt. A voksolást a Szigetvártól nyugatra lévő települést több mint két évtizede irányító, a tavaly októberi önkormányzati választáson győztes független településvezető, Bagoly Jánosné halála miatt kellett kiírni.

(Gabay Dorka, magyarnemzet.hu)
Oszd meg másokkal is!

Bayer Show – “Kunhalmi Ágnes magabiztosan tiszta hülye!” – Videó

Hatalmas balhé van Zuglóban az ellenzék miatt – Karácsony Gergelytől várnak segítséget a zuglói garázssor tulajdonosai – Videó