in ,

BRÉKING! Fröcsögő libsi képviselők érkeznek ma Brüsszelből hazánkba! Szerintünk kívül tágasabb elvtársnők.

a gépet nem kellene engedni leszállni

A mindenszo.hu kommentárja a hírhez:

Ahogy az alább is olvasható, a pestisracok.hu beszámolójából, érkeznek Brüsszelből a Soros-csicskák Magyarországra. Szeretnének diktálni nekünk, meg akarják mutatni, hogyan is kell demokráciát teremteni (lebontani a kerítést), hogy kell demokratikusan kormányozni (beengedni a migránsokat)…és ha már demokratikusan működünk (lebontottuk a kerítést, beengedtük a migránsokat), akkor majd jól megsimizik a fejünket onnan a nagy Brüsszelből (régen Moszkvának hívták).

Kedves Sophie meg Judith Sargentini, még most forduljatok vissza a reptéren, be se tegyétek a lábatokat magyar területre, ugyanis a belvárosi libsiken kívül senki sem kiváncsi rátok!

mindenszo.hu

 

 

“Meg kell büntetni a csökönyös Orbánt” – Soros emberei ma dupla frontos támadást indítanak hazánk ellen

 

Dupla frontos támadást hajt végre ma Magyarország ellen az Európai Unió, Brüsszelben a véresszájú hiszteroliberális Sophie in ‘t Veld vezetésével és a Helsinki Bizottság asszisztálásával állítják pellengérre Orbán Viktort és politikáját, a Soros György szövetségeseként is ismert Judith Sargentini pedig délután Budapestre érkezik, hogy hazánkban vonja kérdőre a magyar kormányt. A PestiSrácok.hu mind a két helyszínen ott lesz, Brüsszelből és a magyar fővárosból is beszámolunk a liberális fröcsögésről.

Láthatóan az unió nem unja még a magyar kormány és Orbán Viktor ócsárlását, ma Brüsszelben és Budapesten is Soros György hűséges emberei veszik napirendre Orbán Viktor politikáját. Brüsszelben ma egy demokráciákról szóló EP rendezvényt tartanak a véresszájú hiszteroliberális Sophie in ‘t Veld vezetésével és a Helsinki Bizottság asszisztálásával, amelyen “Magyarországról, mint illiberális demokráciáról” lesz szó. Érdekes, bár már nem meglepő, hogy az ülésre Magyarországról csak Pardavi Mártát, a Soros-hálózat hazai ékkövének számító Magyar Helsinki Bizottság társelnökét hívták meg Sophie in ‘t Veldék, ő lesz az, aki beszámol majd a magyar helyzetről. Illúzióink nincsenek, Pardavi felszólalását már most tollba tudnák diktálni…

Sophia in ‘t Veld Magyarországgal kapcsolatban legutóbb annak a véleményének adott hangot, hogy pénzügyi eszközöket kell alkalmazni azon csökönyös országokkal szemben, akik nem akarják befogadni a migránsokat. Szerinte Magyarországot példásan meg kellene büntetni.

Eközben a magyar fővárosban is esemény lesz, délután a Soros György szövetségeseként is ismert Judith Sargentini érkezik Budapestre, hogy hazánkban vonja kérdőre a magyar kormányt. Sargentini a hazánkról szóló brüsszeli jelentés egyik felelőse, a politikus Magyar Levente miniszterhelyettest akarja a szőnyeg szélére állítani.

Sargentini mai budapesti látogatásáról a Kisalföld is beszámolt, a napilap azt is felidézi, hogy Judith Sargentini 2017. április 25-én és 2017. október 10-én találkozott a Magyar Helsinki Bizottsággal és a Társaság a Szabadságjogokért nevű, szintén Soros által finanszírozott szervezettel. A Kisalföld értesülései szerint előbbi találkozón áttekintették a „magyarországi helyzetet”, utóbbin pedig a 7. cikkely szerinti eljárás megindításáról szóló jelentésről értekeztek. Az Európai Parlament képviselője 2017. szeptember elsején Michael Ignatieff CEU-elnökkel i találkozott.

Judith Sargentini. Fotó: media.tpo.nl

Ismert, Judith Sargentini neve is ott szerepel a Soros Györgyék által „megbízható szövetségesként” számon tartott brüsszeli politikusok listáján, amely a Soros-féle Open Society Foundation adatbázisából szivárgott ki. A zöldpárti politikus már egy korábbi Magyarországról szóló EP-vitában is azt sürgette, hogy vegyék el Magyarország szavazati jogát, mivel álláspontja szerint csak így térhet vissza az ország az ő értelmükben vett demokrácia útjára.

A PestiSrácok.hu mind a két helyszínen ott lesz, Brüsszelből és a magyar fővárosból is beszámolunk a liberális fröcsögésről.

Vezető kép: Sophie In’t Veld holland liberális képviselő Cochita Wursttal az Európai Parlamentben
(pestisracok.hu, Szarvas Szilveszter)

HOPPÁ! – Semjén Zsolt eddigi legkeményebb beszéde az illegális bevándorlásról

A Patrióta Európa Mozgalom felhívása – Konrád György, hivatásos gyűlölködő, tűnjön el a közéletből!