in ,

BRÉKING! Ez nagyon durva! Újabb brutális videó – Anonymus: Bajnai Gordon emberei üzemeltethetik a fővárosi korrupciós hálózat “jutalékos” rendszerét (Videóval és hangfelvétellel)

Újabb felvételt készített az Anonymus néven emlegetett maszkos ember

Újabb felvételt készített az Anonymus néven emlegetett maszkos ember, amelyet szerkesztőségünknek is eljuttatott. Ebben arról beszél, hogy a főváros vezetése is elismeri, volt szándék a városháza értékesítésére, állítása szerint erről a legmagasabb szinten is döntés születhetett, a fővárosi politikusok mindenről tudhattak. Anonymus ezt igazolandó egy hangfelvételt is nyilvánosságra hozott, amelyből kiderül, Bajnai Gordon emberei üzemeltethetik a fővárosi korrupciós hálózat “jutalékos” rendszerét.

 

ÍME A MEGDÖBBENTŐ VIDEÓ:

Újabb videó került a PestiSrácok.hu kezébe a Városháza-gate kapcsán, amelynek ügyében már többször szivárogtató Anonymus arról beszél, nagy nehezen végre eljutottunk oda, hogy a főváros vezetése is elismeri, volt szándék a városháza értékesítésére. Hozzáteszi, ezek az emberek természetesen azt állítják, nekik mindehhez semmi közük és megpróbálták elvitetni a balhét azokkal, akik végrehajtották a döntésüket.

 

Csakhogy ez hazugság. A fővárosi politikusok mindenről tudtak. Sőt, már régóta árulják a budapesti ingatlanvagyont, köztük a városházát is. A pénzek pedig szépen csordogálnak vissza a politikusokhoz

-fogalmaz a maszkos alak.

Anonymus a videóban egy hangfelvételt is közzétett, amelyen arról beszélnek, egy már bejáratott rendszer segíti a fővárosi vezetés viselt dolgainak bonyolítását. A hangfelvételen egy ismeretlen férfi kérdezi (vélhetően) Gansperger Gyulát arról, hogy hogyan működik a fővárosi “jutalékos” rendszer. A kérdező úgy fogalmaz,

mi igazándiból nem látunk tisztán. Mindig mondjuk, hogy a mesterek. Kitértünk mesterek alatt, mert számunkra egy vagy maximum két mester létezik.

Erre a másik férfi felvázolja, hogy a “csapat”, amit megismert úgy működik, hogy  Zsolt (Berki Zsolt) van a “fronton”. Vele dolgozik Berki József, aki a férfi szerint most Kiss Ambrussal is egy csapatban működik. Rajtuk felül Gansperger szerint Bajnai Gordon ajánlott két embert is Karácsony Gergelynek: Tordai Csabát és a Kiss Ambrust. A hangfelvételen Gansperger elmondja, Tordainak hivatalosan nincs pozíciója, de a főpolgármester jogi főtanácsadója, minden olyan szerződés, rendelkezés, mit tervezett, ami a kimenő főpolgármestertől, azt ő készíti elő, és ő vizsgálja meg, hogy működőképes-e. Hozzáteszi:

Tordai Csaba nem pénzezik. Tehát, hogy nincs benne a jutalékos rendszerben (…) A jutalékos rendszerbe, amit nekem a Zsoltnak kell fizetnem. Amit a Kiss Ambrus felé kell fizetnem.

A szálakat tehát Gansperger szerint Kiss Ambrus mozgatja, Karácsony tudtával, hiszen Bajnai Gordon javaslatára érkezett a Városházára a jelenlegi főpolgármester-helyettes. A felvétel alapján ő üzemeltet egy “jutalékos rendszert”, amit a városháza eladásával megbízott Berki “frontol”. Anonymus szerint ez pedig csak a kezdet, a városvezetés védekezése az ügyben pedig egyre gyengébb lábakon áll.

 

 

(Szalai Szilárd, pestisracok.hu)

 

Add tovább!

Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti!

Elkezdődött – Megrohamozták a migránsok a lengyel határkerítést – Videó