in ,

BRÉKING! Egy di­ák­lány ál­lítja: Sze­xu­á­li­san zak­latta őt Donáth Anna, a Mo­men­tum EU-kép­vi­se­lő­nője

Újabb for­du­lat a Do­náth csa­lád bot­rá­nyá­ban

Újabb for­du­lat a Do­náth csa­lád bot­rá­nyá­ban. Egy di­ák­lány ál­lítja, hogy a hír­hedté vált az evan­gé­li­kus sze­re­tet­ott­hon­ban sze­xu­á­li­san zak­latta a már ko­ráb­ban bot­rányba ke­ve­re­dett lel­kész lánya. Aki ba­rá­ta­i­val ma­gán­szál­lo­da­ként hasz­nálta a val­lási in­téz­ményt. Ide jár­tak haza a Szi­get-bulik után.

Újabb megdöbbentő fordulat az egyre gusztustalanabb bűnügyben. Mint ismeretes, néhány napja zaklatással, sőt fizikai erőszakkal vádolta  meg egy áldozat az MSZP politikusát, Donáth Lászlót. A hírt a rendőrség is megerősítette.
Most pedig levelet írt a szerkesztőségének egy húszéves diáklány, aki 2 évvel ezelőtt az érettségihez szükséges önkéntes közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba. Részletesen leírta, hogy már a kezdet-kezdetén megdöbbentő jelenségekkel találkozott, majd ő maga is zaklatás áldozata lett.

Néhány napja tört ki a botrány

Eddig annyit tudhattunk, hogy rendőrségi nyomozás folyik szexuális kényszerítés és zaklatás miatt Donáth László MSZP-s politikus ellen. Aki történetesen a Momentum EU-képviselőjének, Donáth Annának az édesapja.

 

Az áldozatok egyike tett feljelentést, miszerint a Donáthék vezette evangélikus szeretetotthonban rendszeres a szexuális zaklatás, a verbális erőszak, az „ajánlattevés”, sőt az egyik áldozat férje külsérelmi nyomokkal járó fojtogatásról is beszámolt.

-nak levelet író diáklány – neve és elérhetősége a szerkesztőségben – most újabb meghökkentő eseményekről számolt be. Miután az érettségihez szükséges közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba, megdöbbenve tapasztalta, hogy a momentumos képviselő Donáth lány barátai tulajdonképpen saját szállodaként használják a vallási intézményt.

Gyakran berúgva vagy hajnalban másnaposan érkeztek a szeretetotthonba, például a közelben zajló Sziget-fesztivál idején. A közmunka keretében a diáklánynak kellett kitakarítani utánuk a nem éppen gusztusos szobákat.

Itt  takarítás közben támadt rá, tett szexuális ajánlatot a megdöbbent, 18. életévét még be nem töltött lánynak  Donáth Anna, aki ma a Momentum EU-parlamenti képviselője.

 

 

-nak szó szerint így vallott a diáklány:

„Egy hátsó, üresen álló szobát kellett kitakarítanom, ahol Annáék töltötték az elmúlt napokat. Itt talált meg Anna, aki ajánlatot tett nekem. Nem részletezem, de rám támadt! Egy idős bentlakó, aki valahogy arra tévedt, mentett ki.”

Az ügyből botrány lett, és az apa, a maga is több zaklatási ügybe keveredett MSZP-s politikus inkább gyorsan leigazolta az 50 óra közmunkát a lánynak, csak hallgasson, és tűnjön el a szeretetotthonból..

 

 

A megdöbbent lány, akinek levelét alább részletesen is olvashatják, nem tett feljelentést, de most, hogy egy másik zaklatási ügyben végre megindult a rendőrségi nyomozás, úgy döntött,  nem hallgat tovább.

 

Tisztelt Szerkesztőség! 

Két éve középiskolásként a szeretetházat választottam az érettségihez előírt önkéntes munka teljesítésére. Ötven órát kellett volna ott eltöltenem, de ebből talán tízet, ha letöltöttem két nap alatt. Sokat gondolkoztam leírjam-e a tapasztaltakat mert sajnos én is érintett vagyok zaklatás tekintetében. Engem nem Donáth László hanem a lány az Anna talált meg. Két éve pont a Sziget-fesztivál idején kezdtem egy hétfői napon. Már az első nap találkoztam László gyerekeivel és barátaival, akik a szeretetházban töltötték az éjszakát mivel a szigetre jártak ki. Eléggé másnaposak voltak. Egyből egy veszekedésbe csöppentem, így már aznap délben haza küldtek. Másnap reggel munkára jelentkeztem. 

Egy hátsó üresen álló szobát kellett kitakarítanom, ahol Annáék töltötték az elmúlt napokat.  Itt talált meg Anna aki ajánlatot tett nekem. Nem részletezem, de rám támadt! Egy idős bentlakó, aki valahogy arra tévedt mentett ki.

  Ő kísért be Donáth Lászlóhoz akinek beszámoltam a történtekről. Annyi történt, hogy lányát hazaküldte, engem meg arra kért ne beszéljek a történtekről. Aláírta az ötven órát és elküldött. Én azóta is a környéken lakom ezért nem szeretném, ha nevem kitudódna.  Sokan már két éve is óvva intette, hogy oda menjek dolgozni, de mivel a szomszédban volt és mindig kerestek önkénteseket kézenfekvőnek tűnt, hogy oda megyek.  Régóta szóbeszéd tárgya a környéken az ott történtek. Arról is beszélnek, hogy  a felesége nem mer tőle elválni, pedig kapcsolatuk régóta tönkrement. Van állítólag törvénytelen gyereke is valahol itt Békásmegyeren lakik. Az az idős ember, aki anno megmentett már a következő héten ki lett rúgva az intézményből. Külsőre az egész család nagyon idealizált. Két éve mindenhol családi képek néztek vissza a falakról. Többet inkább nem írok, örülök, hogy ennyivel megúsztam. 

(Pontos név és cím a szerkesztőségben)

 

(ripost.hu)

Bréking! Para-Kovács Imre megölné Szijjártót! – Videó

Egy karrier csúfos vége…