in ,

BRÉKING! – December 1-jéig meghosszabbítják a nemzeti konzultáció visszaküldésének határidejét

A kormány december 1-jéig meghosszabbítja a nemzeti konzultáció visszaküldési határidejét – közölte csütörtökön a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel.

  • A Fidesz kérésére a kormány december 1-jéig meghosszabbítja a nemzeti konzultáció visszaküldési határidejét
  •  A hosszabbítást azzal indokolták, hogy az állampolgárok változatlanul rengeteg kérdőívet küldenek vissza
  • Már több mint 1,7 millióan mondták el véleményüket, de a lehető legtöbb emberre szükség van, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől

A hosszabbítást azzal indokolták, hogy az állampolgárok változatlanul rengeteg kérdőívet küldenek vissza. Hivatkoztak arra is, hogy az Európai Parlament múlt heti döntése alapján megindítanák a betelepítési program végrehajtását, és mindenkinek lehetőséget szeretnének biztosítani arra, hogy a konzultáció keretében is elmondhassa ezzel kapcsolatos véleményét.

A Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja csütörtökön kérte a kormányt, hosszabbítsa meg a nemzeti konzultáció határidejét egy héttel. Puskás Imre Fidesz-szóvivő elmondása szerint

még most is százezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek, és azt szeretnék, ha mindenki el tudná mondani a véleményét.

Hozzátette: a lehető legtöbb emberre van szükség, hogy meg tudják védeni Magyarországot a migránsok betelepítésétől, és attól a frontális támadástól, amit Soros György indított Magyarország ellen kizárólag azért, mert „nem akarunk bevándorlóország” lenni. Azt kérte, aki eddig nem töltötte ki az íveket, tegye meg.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Facebook-oldalán szerdán közölte, hogy

az összesítések szerint már több mint 1,7 millióan mondták el véleményüket a nemzeti konzultáción, ami rekord, ennyien még soha nem vettek részt konzultációban.

A NEMZETI KONZULTÁCIÓ HATÁRIDEJÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSÁT KÉRTE A FIDESZ

A Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja arra kérte a kormányt, hogy hosszabbítsa meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció határidejét december 1-jéig – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A kormánypárti politikus kiemelte: még le sem telt a pénteki határidő, de már több mint 1,7 millióan mondtak véleményt a Soros-tervről, ami már most rekordnak számít, hiszen eddig egyik korábbi konzultáción sem vettek részt ilyen sokan.

 

(magyaridok.hu)

Nem mi mondtuk – Amerikai szenátor: Soros világkormányt akar – nem a népek beleszólását

Ez is azért van, mert tombol a szegénység – 1,1 millió rendelés és 25-30 milliárd forintos forgalom