in , ,

BRÉKING! Amerikából támadták be Sorost!!! – Washington Times: Soros ostobaságokat állít

Haha!

Washington Times: Soros ostobaságokat állít

Az amerikai The Washington Times napilap vélemény rovatában jelent meg egy cikk válaszként Soros György, Orbán Viktor magyar miniszterelnökről szóló videóüzenetére, amit az alapítványa, a Nyílt Társadalom oldalán tettek közzé.

 

A bevándorláspárti milliárdos arról hazudozott, hogy Magyarország kormányfője kihasználja az ellenzéket, és szerinte a magyar emberek ma jobban el vannak nyomva, mint a kommunista diktatúra időszakában.

Erre reflektál a Washington Times cikke, az ironikusan megfogalmazott Soros György nehéz élete cím alatt. Szerintük bárhol jó élni milliárdosként. Felidézik, hogy a „filantróp” eladásaival leverte a font árfolyamát, és arra törekedett, hogy megdöntse a konzervatív brit kormány hatalmát. Az újság nyíltan leírja azt, amit mi már rég tudunk: Soros azért mondja, hogy a mai magyar politikai rendszert elnyomóbb, mint amilyen a szovjet megszállás idején volt, mert az Orbán-kormány nem hajtja végre az ő utasításait. Nem meglepő módon így vélekedik Donald Trump Amerikájáról is.

Soros György, magyar származású bevándorláspárti tőzsdespekulánsForrás: AFP/2017 Anadolu Agency/Olivier Hoslet/Epa/Pool

Az élet mindenki számára nagyon kemény lehet. A kommunista diktatúrában gyakran fordult elő, hogy magyar emberek tűntek el az éjszaka közepén, és hosszú fekete autók a titkosrendőrség, az Államvédelmi Hatóság (ÁVH) székházába vitték őket. Ha onnan kijöttek, akkor a következő megálló a munkatábor volt, vagy ha szerencséjük volt, akkor a kivégzőhely. Magántulajdonhoz való jog egy fikció volt, kivéve, a legmagasabb rangú pártvezetőknek, akik szabadadon éltek, függetlenül attól, hogy milyen zsarnokok voltak az átlag állampolgárokkal szemben, idézi fel a cikk.

Szólásszabadság, vallásszabadság és a szabad választások nem intézménye nem létezett. Az akkor történteket jól dokumentálja a budapesti Terror Háza Múzeum, ami a hírhedt kommunista titkosrendőrség, az ÁVH központja volt. A Washington Times azt ajánlja Sorosnak, látogassa meg a Terror Házát, mert vissza kell emlékeznie arra, hogy a kommunizmus és a fasizmus nem a politikai paletta ellentétes oldalán helyezkednek el, hanem ikertestvérek.

Habár a tőzsdespekuláns gyomorégést kaphat Orbántól, a helyzet teljesen más. Ma Magyarországon biztosított szólás- és vallásszabadság, az állampolgároknak pedig van választási lehetőségük a különböző politikai pártok között. 2002-ben a szocialisták győztek, 2010-ben a FIDESZ kétharmados többséggel nyert, 4 év múlva megismételte ezt a nagyarányú győzelmet és hamarosan újra fogják választani, fejtegeti a cikk szerzője.

Orbán arra kérte a szavazóit, hogy válasszanak az ő Magyarország víziója és a migránspárti „üzletember” fantáziáit végrehajtó ellenzék között. Ezt cselekvési demokráciának híják és Soros szabadon elmondhat bármit a jelenlegi magyar kormányról. Budapest belvárosában durva dolgokat is lehet hangoztatni és ezért senki nem próbál meg elhallgattatni. Ez aligha jelent zsarnokságot és sértő azokkal a bátor férfiakkal és nőkkel szemben, akik az 1956-os véres és sikertelen forradalomban harcoltak.

A neves napilap szerint is tűrhetetlen, hogy Soros olyan ostobaságokat állít, miszerint Orbán nem jobb Sztálinnál. A magyarok szabadon dönthetnek a választásokon és a Trump-szindrómában szenvedő Soros is szabadon bizonyíthatja, hogy ő egy milliárdos, aki buta dolgokat mond.

(origo.hu)

Rossz hír a „szegénységpárti” ellenzéknek – Országossá vált a hátrányos helyzetű gyermekes családoknak szánt ételcsomagosztás

Nem stadion rovat: Bravúrt hajtott végre az A-Híd az érdi felüljárók kivitelezésekor