in ,

BRÉKING! – A Jobbik újabb terrorszervezettel való kapcsolatára derült fény

Ez komoly

Hollik: A Jobbik újabb terrorszervezettel való kapcsolatára derült fény

A KDNP szerint a Jobbik újabb terrorszervezettel való kapcsolatára derült fény, Vona Gábor és pártja ugyanis most egy szélsőséges fegyverkereskedővel bukott le.

Hollik István országgyűlési képviselő, Fidesz-KDNP-s jelölt pénteken, Budapesten a közmédiának nyilatkozva kifejtette, a Jobbik hivatalosan is fogadta az Országházban azt a fegyverkereskedőt, akit a Terrorelhárítási Központ (TEK) szerdán fogott el a német ügyészség kérésére.

forrás: Fidesz.hu

forrás: Fidesz.hu

Vona Gábor iszlám és egyéb szélsőséges szervezetekhez fűződő kapcsolatai már így is nagyon súlyos kérdéseket vetnek fel – jelentette ki, hangsúlyozva: „ott vannak a szürkefarkasok, aztán Vona Gábor és a pápa elleni merényletkísérletben résztvevő Celebi közötti barátság, meg az iszlám iráni rajongás, most meg ez a fegyverkereskedő”. A kormánypárti politikus felszólította Vona Gábort, tisztázza ennek az újabb botránynak a részleteit, vagyis pontosan miért, milyen céllal tart a Jobbik kapcsolatot fegyverkereskedőkkel.
(hirado.hu)

A hatalomért mindent – ismét lyukra futott az ellenzéki sajtó letelepedési kötvény ügyben!

(videó) Felszólaltak a Jobbik ellen – Civilek és hírességek mondják el ebben a videóban, hogy szerintük miért ne szavazz a Jobbikra.