in ,

Botrány – A Momentum a román oldalra állt!

Kuncze, Pető, Demszky, Horn, Bauer és elvtársaik visszatértek!

Momentum: a magyar kormány tehet a románok úzvölgyi balhézásáról

 

Nem tűnt el nyomtalanul az SZDSZ. Ennek legújabb bizonyítéka az a pénteki megnyilvánulás, amit a Momentum követett el az úzvölgyi rongálás kapcsán.

A magyar kormány a határon túli magyarok védelmezőjének hazudja magát, miközben retorikája és államilag finanszírozott propagandája már Európa más országainak közéletét is mérgezi, leckét adva uszító nacionalizmusból és a hatalom mindenáron való megtartásából

írta a Momentum Facebook-oldalára.

Fekete-Győr András, Cseh Katalin, Hajnal Miklós, Donáth Anna Júlia és a többiek simán hozzák azt a szintet, amit 2013-ig az SZDSZ képviselt a magyar közéletben: a haza- és nemzetárulást. Ha egy kicsit kitekintenének a nagykörúton túlra, észrevennék, hogy nem a csütörtöki, úzvölgyi attrocitás volt az első a történelemben. Igaz, a katonai sírok meggyalázása, a rombolás, a rapid ortodox felszentelés valóban példa nélküli.

A Momentum ráadásul túltesz még a románokon. Balkáni szomszédaink azt állították: a székelyek tehetnek a történtekről. Hiába voltak a román balhézók között szolgálaton kívüli csendőrök (Sebastian Cucos), tábornokok (Mircea Chelaru), újfasiszták (Noua Dreaptă – Új Jobboldal). Az új SZDSZ azonban még a románokat is túllicitálta, mondván: a magyar kormány tehet mindenről.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogja ezek után a Momentum két üdvöskéje, Cseh Katalin és Donáth Anna Júlia képviselni nemzeti érdekeinket Brüsszelben. Ebből a posztból kiindulva borítékolható haza- és nemzetárulásoknak nézünk elébe! Sajnos.

(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Íme! Ő az utolsó életben maradt Úz-völgyi veterán – Videó

Bréking! Elvertük Azerbajdzsánt!