in ,

Botrány! A disznószemű Vásárhelyi seggnyalónak nevezte Ákost

A baloldali megmondóember ezúttal a Kossuth-díjakkal kapcsolatban ragadtatta el magát.

Idén is kiosztották a Kossuth- és Széchenyi-díjakat, de Vásárhelyi Mária szerint ezeknek a díjaknak semmilyen jelentősége nincsen, sőt.

„Azért most jobb ahhoz a közösséghez tartozni, amelynek tagjai soha életükben nem kaptak semmiféle állami kitüntetést, és így nem kell azon rágódniuk, hogy hogyan kerülhettek ők egy olyan listára, amelyen Szakály Sándor, Nagy Feró, Párkányi Raab, Stefka István, Orbán János Dénes, Ákos és a többi tehetségtelen pártszolgálatos seggnyaló szerepel” – írja Vásárhelyi Mária.

A szociológus hozzátette: „Persze teljesen más dolog volt egy demokratikus rendszerben ilyen kitüntetést kapni, mint ma, de összességében ez mutatja meg, hogy mennyire képtelen dolog az, ha művészeti és tudományos kérdésekben az állam állást foglal, kitüntetéseket osztogat. Ezeknek a díjaknak már semmiféle szakmai vagy morális értéke nincsen.”

 

Vásárhelyi Gyurcsánytól kapott díjat, azzal nem volt gond

A címképen Vásárhelyi Mária szociológust látjuk, miután átvette az Új Köztársaságért díjat, a Demokratikus Koalíció pártalapítványa, az Új Köztársaságért Alapítvány kuratóriuma elismerését Gyurcsány Ferenctől, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökétől és Kolber Istvántól, a Demokratikus Koalíció Új Köztársaságért Alapítványa kuratóriumi elnökétől, a párt országos tanácsának elnökétől Budapesten, a Sofitel Hotelben 2020. február 9-én. Gyurcsány Ferenc előzőleg évértékelő beszédet mondott.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Külföldre továbbít adatokat a Momentum?

Ákos reagált a disznószemű Vásárhelyi Mária kirohanására – “Esetemben 9 esztendőt késett ez a kis bolsi mocskolódás.”