in ,

Bősz Anett egyre nagyobb suttyó

Ahogy belépett a DK-ba, a képviselőnő megváltozott…

Különös követelmények lehetnek a felvételhez a DK nevű szektába. Ugyanis nemrég írtunk már Bősz Anett képviselőnőről, aki a 0%-os Liberálisok nevű pártból átlépett a 10%-os DK-ba. Ez fejlődés, tagadhatatlan. Szellemi szinten sajnos súlyos visszaesés következett be az akár csinosnak is mondható hölgy mentális állapotában. A jobb sorsra érdemes hölgyike ugyanis a DK-ba lépést követően azonnal átment rasszistába. A képet nem fogjuk közölni, mit posztolt a Facebookon, mert nem reklámozzuk. Legyen annyi elég, hogy a megosztott képen Orbán Viktort cigánynak ábrázolják (rasszizmus), a nőket pedig szülőautomatának (dehumanizálás).
Cseppet sem liberális toleráns viselkedés, ami valahol érthető, mert Bősz már nem a Liberálisok nevű 0%-os párt tagja, hanem DK-s, ott pedig köztudomású, hogy tombol a rasszizmus.

De mi a feloldása a sztorinak? Mi például nem toleráljuk a rasszizmust, ezért feloldásként az lenne a legjobb megoldás, ha Bősz Anett fogná magát, és eltakarodna a Parlamentnek még a közeléből is!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hivatalos: Álhír, hogy a kormány megvonná az uniós forrásokat a fővárostól

Ez a DK műve – Lehangolóan fest a XV. kerület