in ,

Bősz Anett, a DK-s náci

Felsőbbrendűség kimaxolva

..dünnyögj egy új mesétfasiszta kommunizmusét.

József Attila

 

 

A két totalitarizmus egy tőről fakad. Elveiket tekintve ugyanazok, emberkísérlet, társadalom mérnökösködés volt mindkettő. Százmilliónyi halott az eredménye. Gazdasági hátterük is ugyanaz. Igen, ugyanaz! Ugyanazok pénzelték a nácikat, mint akik a kommunistákat. Ebben sincs különbség.

Mielőtt elmerülünk Bősz Anett aljasságaiba, említsük meg e két totális rendszer két fő tulajdonságát.

 

Felsőbbrendűség

Übermensch szemlélet a náciknál, a parasztok, a keresztények, a középosztály, az értelmiség, és a felsőosztály gyűlölete a kommunistáknál.

 

 

Fizikai leszámolás

Munkatáborok a németeknél, szintúgy a kommunistáknál. Szibéria, Recski haláltábor, stb.

Elég csak felcsapni a Kommunizmus fekete könyvét.

Courtois, Stéphane et al.: A kommunizmus fekete könyve. Bűntény, | Darabanth Auctions Co., Ltd.

Sok száz oldalnyi rémtett és rémség.

 

Ez a totalitás ma a liberalizmusban testesül meg. BLM, Antifa, gender. Ugyanazt művelik: megbélyegzés, a másik szellemi, később a fizikai megsemmisítése (állásából kirúgás, ellehetetlenítés, börtönbe zárás. Nyugaton ennek már divatja van). Társadalom mérnökösködés, XXI. századi köntösben. Mire feleszmélünk a világ fiatalságának felét már meg is mérgezte a vírus, az új neomarxista métely, ami szabadságnak álcázza magát.

 

Ennek csodálatos képviselői a hazai ellenzéki megmondóemberek. A felsőbbrendűségi megnyilvánulások bajnokai:

 • Dobrev Klára
 • Gyurcsány Ferenc
 • Jakab Péter
 • Tordai Bence
 • Szabó Tímea
 • Bősz Anett
 • Fegyőr

 

 

Megbélyegzés (sárga csillag), Hunguest (NER) hotelek, Fegyőr, Mészáros Lőrinc, Niedermüller, Bősz Anett, Szabó Tímea

Mint ismeretes, Fekete-Győr András a Momentum mozgalmával elment a Mészáros Lőrinc által birtokolt „Orbán hotelekhez” (Fegyőr fogalmazott így), majd megbélyegezte azokat, hogy ezek NER-hotelek, billogot tettek rá, hogy ne menjen az ember ilyen helyre pihenni. Hasonló módon működik a NOligarcha nevezetű Android applikáció, amely megmutatja az országban, hogy ki, hol, és milyen NER-hez köthető szolgáltatással, céggel rendelkezik. Innen egy ugrás a sárga csillag. Lényegében ez ugyanaz. Akár ki is rakhatja Fegyőr az összes Hunguest hotelre a sárga csillagot. A 40-es években az volt a vád, „már megint zsidónál vásároltál!”,  ma is ez a vád, csak most Mészáros Lőrincezés van, meg NER-ezés. Ugyanaz a náci módszer.

Nyilas plakáttal uszított a CBA ellen a Kettős Mérce | www.flagmagazin.hu

 

 

Fizikai leszámolás

 • Szintén Fegyőr: bemegy az origo.hu szerkesztőségébe fenyegetőzni

A pártok többsége kiáll az Origo mellett - Echo Tv - YouTube

 

 • Tüntetőkkel szétverik a Fidesz székházat:

Drukkertüntetés és hardveres támadás a Fidesz-székház ellen | VS.hu

 

 

 • Füstgránát (most még csak füst) dobálása rendőrökre, ala’ Fegyőr Bandi:

Az megvan, hogy Fekete-Győr András nagyapja egy kommunista bűnöző volt? – Nem esik messze az alma a fájától – MINDEN SZÓ.hu

 

 • Szabó Tímea minden Novák Katalin Facebook bejegyzésbe beleköt, felsőbbrendűségét kifejezve, hogy Novák mindent rosszul csinál: nem tud ablakot pucolni, rosszul csinálja, semmihez sem ért (kulák, paraszt, klerikális, reakciós, stb…)
 • Bősz Anett is minden Novák Katalin Facebook bejegyzésbe beleköt, Novák Katalin nem jól fogja a súlyzót, meg karikagyűrű van rajta, rosszul csinál mindent, ehhez sem ért. Lelki, szellemi megsemmisítés, Bősz Anett a felsőbbrendű, aki  mindenkit kioktat, megmondja, elmagyarázza, hogyan is kell azt az edzést csinálni (Übermensch).

 

Az ellenzék, a tisztelt baloldal és választóik észre sem veszik, hogy úgy beszélnek, úgy cselekszenek, úgy politizálnak, úgy kommunikálnak mint a nácik (kommunisták). Fogalmuk sincs, hogy az egyesült ellenzék (nácik és kommunisták) összefogásával kinyitották Pandora szelencéjét.

Az Úr óvjon ezektől.

 

Ha már Bősz Anett, és az ő felsőbbrendűsége. Álljon itt a diákok véleménye, Bősz Anettről, mert ő bizony még egyetemen is oktatott:

Világgazdaságtan
Az óráin semmi nem derült ki abból, hogy mi a tananyag. Nem meglepő, hiszen láthatóan ő sem volt tisztában azzal, hogy mit kéne tanítania. Tananyag helyett kaptunk liberális propagandát. Nagyon-nagyon buta nő.

Mikroökonómia
Egyszerűen tragédia. Nem csak, hogy elmagyarázni nem képes az anyagot, hanem láthatóan ő sem nagyon érti, hogy miről szól a tantárgy, amit elvileg oktatnia kéne. Egyértelműen ő a legborzalmasabb tanárom az egyetemen.

Világgazdaságtan
A vérkomcsi Trautmann Lászlónak köszönhető, hogy Anett a Corvinuson taníthat. Anett és a „mestere” is a felsőoktatás szégyenei.
A gazdaságról alkotott butuska elméleteiket a valóság már számtalanszor megcáfolta, de hát az ilyen embereket nem érdekli a valóság.
Baromságokat tanítanak, és baromságokat kérnek számon a vizsgákon – mindezt az általam fizetett, félévenként 350 ezres tandíjért cserébe.

NPGII
Aki ennyire nincs tisztában a tananyaggal, annak nem szabadott volna diplomát adni a kezébe. Egyetemen tanítani pedig végképp nem szabadna engedni.

Mikroökonómia
A libsi erőltetett világképét akarja beleerőszakolni a diákokba

Mikroökonómia
Picit ambivalens érzéseim vannak. Aranyos csaj, közvetlen, de az általános iskolai matekot nem tudja megoldani, ami miatt gyakran 10 percek mentek el, mire rájött, hol cseszte el. Pár alkalom után nem jártam be, amit sajnálok, emiatt vizsgafelkészítőre kellett mennem, mert teljesen feleslegesek voltak az órái.

 

Hát ennyi.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Most kaptuk: brutális sorok Németországban (Freiburg) az Astrazeneca oltásra – Ilyesmire vágyott Karácsony Gergely

Szabó Tímea kiakadt, mert azt írták róla, hogy „egy kullancs DNS-éből hozták létre”