in ,

Börtönbe a mocsokkal! Elkapták a férfit, aki betörte a józsefvárosi Fidesz-iroda ajtaját! (VIDEÓ)

A 27 éves elkövető részleges beismerő vallomást tett.

„A budapesti rendőrök azonosították a férfit, aki betörte egy józsefvárosi pártiroda ajtóüvegét” – írta a police.hu. Ahogy arról portálunk is beszámolt, február 15-én megrongálták a Fidesz józsefvárosi irodáját. A rendőrség közleménye szerint: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. február 15-én 9 óra körül jelentették be, hogy a VIII. kerületben valaki reggelre betörte egy pártiroda bejárati ajtajának üvegét: a biztonsági rácson és az üvegen keresztül egy vasrudat dobott a helyiségbe, amivel több mint 100 ezer forint kárt okozott. 

Hozzátették, az ügyben ismeretlen tettes ellen indult nyomozás.

A fővárosi rendőrök öt napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit február 20-án hallgattak ki garázdaság és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt.”

A 27 éves férfi részleges beismerő vallomást tett.

 

 

 

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Szijjártó az asztalra csapott – Szijjártó: Magyarországnak nincs szüksége amerikai kioktatásra (VIDEÓ)

Óriási sz@rban van az ellenzék – 520 millióba fáj a balos pártoknak a tiltott módon külföldről pénzelt kampány, de még nincs vége a történetnek