in ,

Bolgár György: “Nem lehet mindenkinek a pofáját befogni” – De a tiedét szerencsére igen!

Megszólalt Albán elvtárs

Jogállam van itt, hallod, magyar? Hallod, Brüsszel? Sőt, csakis itt van igazi jogállam.

Nekrológ helyett.

Most már biztosan elhallgattatják a Klubrádiót. Vasárnap éjféltől – határozatlan ideig – nem fogunk szólni a 92,9-es frekvencián, mert a bíróság jóváhagyta azt a médiatanácsi határozatot, amely nem hosszabbította meg a frekvenciaengedélyünket.

Orbán Viktor természetesen nem kormányrendeletet írt alá erről, nem is küldött ránk rendőröket, hanem szépen jogi köntösbe öltöztette a kivégzést, hogy aztán ártatlan szemekkel nézhessen ő is meg a sok polgári, konzervatív, keresztény fideszes ország-világ szemébe, mondván: kérem szépen, mi jogállam vagyunk, tetszik látni?

Hát persze. Végülis ugyanúgy a jog (meg az állítólagos piac) győzött, szegény kormány pedig nem tudott beavatkozni, amikor kinyírták a Népszabadságot. A jog győzött, amikor az egész közszolgálati médiából kormánypropagandát csináltak. A jog győzött, amikor a Magyar Tudományos Akadémiától elvették a teljes kutatói hálózatát. A jog győzött, amikor elkergették a Közép-Európai Egyetemet, helyette pedig idehozzák a kommunista kínai egyetemet. És a jogállam győzött, amikor annyi, de annyi jogot és szabadságot adtak a Színház- és Filmművészeti Egyetemnek, hogy azt már sem a hallgatók, sem az oktatók nem bírták elviselni. Jogállam van itt, hallod, magyar? Hallod, Brüsszel? Sőt csakis itt van igazi jogállam.


Így sivalkodik (azaz hazudik) egy feketeöves kommunista.

Tetszettek volna betartani a törvényeket. Ti rátok is vonatkozik a törvény, hát tartsátok be!

Mi csak egy kávét kérünk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagy Ervinnek egyetlen szava sincs a zeneiskola elkobzásához!

A Keménymag is kiakadt Fegyőr durva fenyegetésén – Videó