in ,

Bohár Dani Vágóról: a kvízprofesszorból mára a közösségi oldalán mindenféle baromságot összehordó XII. kerületi DK-s önkormányzati képviselő lett.

Gyurcsány Ferenc nincs jó hatással Vágó Istvánra

„A korombeliek közül biztosan mindenkinek van emléke Vágó Istvánról: az okosnak tűnő fickó, aki a tévében megnehezíti a helyes válaszok adását a kvízműsorában. Az okosnak tűnő fickó egyébként valóban az, de biztosan találkozott már a kedves olvasó azzal a jelenséggel, amikor egy tehetséges ember rossz társaságba keveredik, és szépen lassan züllésnek indul.

Vágó István az a tehetséges ember, aki rossz társaságba keveredett, és úgy fest, hogy már nincs is onnan menekvése.

Még mielőtt elkezdenénk sajnálni a DK politikusát, fontos megjegyezni, hogy a kommunista ideológia soha nem állt távol tőle. Mező Gábor a Pesti TV-ben kiváló műsort készített arról, hogy milyen külkeres kapcsolatokkal rendelkezett a rendszerváltás előtt. Ebbe a körbe csak a legmegbízhatóbb emberek kerülhettek be, holmi halandók biztosan nem. Ezt látva egyáltalán nem meglepő, hogy a tévés karrierből kiábránduló Vágó egyszer csak Gyurcsány Ferenc első számú híve lett. Ez az írás azonban nem Vágó kommunista múltjáról szól, hanem arról, hogy a Demokratikus Koalíciót átszövő gyűlölet milyen hatással van egy olyan emberre, aki elvileg nem hülye.

Vágó István a minap az ATV-ben való szereplésével keltette fel a figyelmemet, ugyanis olyan szintű balgaságokat mondott, amelyek minden egészségesen gondolkodó embernél kiverik a biztosítékot. Vágó a vita során többször azt sugalmazta, hogy Magyarországon azért van ennyi halott, mert sok ember van beoltva.

»Nem veszitek észre, hogy az oltási rekordok mellett a halálozásban is mi vagyunk a csúcstartók?«

Belekrákogta az éterbe, hogy a baloldal nem oltásellenes, csak a keleti vakcinákat ellenzi. Itt fontos megjegyezni, hogy az oltásellenség definíciója szerint már az is ebbe a körbe tartozik, aki egy vakcinát fúr (politikai okok miatt), nemhogy kettőt. Amúgy egyáltalán nem értem, hogy a korábban a Szovjetunióért rajongó komcsiknak mi a bajuk az orosz vagy a kínai vakcinával? Ha valaki erre tudja a választ, legyen kedves kommentben megírni.”

Bohár Dániel

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Na, itt kampányoljon a magyar baloldal! A brüsszeli lakosok nem választhatnak az oltóanyagok között

Mi folyik Dunaújvárosban? Zsoldosokkal akarták elfoglalni a Dunai Vasművet