in , ,

Bohár Dani: Márki-Zayék elmentek valahova, valakikhez, akiket nem ismernek

Nagyon sokat viccelődünk a baloldal képtelenségein. Na, de ez? Ezt tényleg nem hittem el, hogy megtörténik.

Nagyon sokat viccelődünk a baloldal képtelenségein. Felsorolni is nehéz lenne, hogy csak az utóbbi időszakban mennyi bugyutaságot műveltek. Na, de ez? Ezt tényleg nem hittem el, hogy megtörténik.

Márki-Zay Péter és Kész Zoltán nagy dírrel-dúrral beharangozta, hogy ellátogatnak Varsóba, hogy ott nagyon komoly és fontos emberekkel találkozzanak. Ez a nagy utazás és a hasonlóan gigantikus meetingek már a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren megakadtak, amikor rezsikiller Péter egy videóval jelentkezett, amelyben arról számolt be, hogy na, most aztán olyan emberekkel találkoznak, akik igazán számítanak. Igaz, ő nem tudta kik ezek, mivel az egészet a borbélyok álma Kész Zoltán szervezte, így Márki-Zay átadta a szót Zolinak, akinek főszervezőként semmi fogalma nem volt arról, hogy pontosan mi is fog történni Lengyelországban.

Nem költői túlzás, ha valakinek esetleg a Dumb és Dumber című nagysikerű film jut eszébe, ahol a hasonló kompetenciával rendelkező szereplők indultak ugyancsak útra. A két utazás értelmét tekintve azonos, a különbség csupán annyi, hogy a filmen őszintén tudtunk nevetni Márki-Zayon meg a haverján pedig csak szánalomból.

 

(Bohár Dani, 888.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál – Török Gábor újra csúcsformában elemez: egyrészt Márki-Zay nyerhet, másrészt ez nem biztos

Ezt olvasd, Gődény! Koronavírusban hunyt el az oltásellenes műsorvezető, aki azt mondta, a vakcina emberkísérlet