in ,

Bohár Dani egyedül becsicskította a fél liberális értelmiséget – Gálvölgyi, Hernádi, Farkasházy, Havas, Nagy Bandó, Demszky, Juszt, és Dés – hogy mi a közös bennük?

„A héten már értekeztem arról a szövetségről, amely Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt mögött rajzolódik ki és ahogy a kapitány fogalmazott ez fasisztákat és kommunistákat is képvisel

 

„A héten már értekeztem arról a szövetségről, amely Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt mögött rajzolódik ki és ahogy a kapitány fogalmazott ez fasisztákat és kommunistákat is képvisel.

»Ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük«.

Legutóbb arról értekeztem, hogy egy ilyen mondat után véget kellene érnie egy politikai karriernek, azonban a hazai baloldalon semminek nincsen következménye, amelyet ez az eset is tökéletesen mutat.

Na, de most gondoljunk csak bele, ha egy nem is hasonlót, hanem tized ennyire botrányos kijelentést egy jobboldali politikus tett volna. Hogy mi lenne? Első körben élőlánc a Parlament körül, aztán hetekig erről cikkezne nemcsak a itthoni »független/objektív« sajtó, hanem a nemzetközi haverjaik is. The New York Times, Washington Post, Spiegel, BCC, CNN és még sorolhatnám azokat a médiumokat, amelyek barnaesőt hallucinálva öntenék magukból a »fideszesek fasiszták« írásokat. Természetesen a háttérben közben már készülne az aktuális Sargentininek a jelentése, amely miatt elítélik Magyarországot és jogosan járó forrásokat vonnának el. Körülbelül így nézne ki a helyzet.

Ezzel szemben mi van most?

A nagy büdös kussolás, amit már jómagam sem tudtam tétlenül nézni, ezért arra gondoltam, hogy felhívom a balos hivatásos rettegőket, hogy mi a helyzet a kapitányuk üzenetével? Gálvölgyi, Hernádi, Farkasházy, Havas, Nagy Bandó, Demszky, Juszt, Kende és Dés – hogy mi a közös bennük? Mindegyik úgy rám csapta a telefont, hogy elkezdtem megrémülni, hogy maradandó károsodást okoz még az én mobilomban is a sok elutasítás.

Miért lehetséges, hogy a máskor annyira érzékeny balos holdudvar most csendben van?”

 

– írja Bohár Dani.

 

 

Add tovább!

Spontán „kizuhanódott”. Ismerjük az ilyet – Kizuhant az erkélyen és meghalt egy olasz nagykövet

Hoppá! Az idegenszívű bolgár nő bevallotta, hogy csalni fognak, és ezért fognak nyerni!