in ,

Bohár Dani: a tengerből kilovagolva a szegénységről beszélni nem túl eredeti

Ha létezik politikai álszentség, akkor ez az.

Az a probléma, hogy ezeknek a legundorítóbb aknamunkát művelő kommunista propagandista feladatot ellátó pártkatonáknak fogalmuk sincs a valóságról. Mocskaikkal azokat az embereket hergelik, akik nem jártak még a Balatonon és a legnagyobb baj, hogy ezeket a szennyeket olvasva lehet, hogy úgy döntenek (ha meg is tehetnék), hogy el sem jönnek. Értem én, hogy ezeknek a hvg-atv-telex-444-tengelyen mozgó gyökérnélküli gyökereknek élvezet Magyarország egyik legnagyobb kincsét gyalázni, de borzasztóan káros, amit művelnek.

A Balaton él és virul, sokan vannak, akik sok lehetőség közül választhatnak. Ugyanakkor nemcsak a baloldali média hergeli a népet a Balaton ellen, hanem a pártok is. Dobrev Klára a minap a Facebook oldalán beszélt arról, hogy a magyarok jelentős része még néhány napot sem nyaralhat. Mindezt Gyurcsány felesége annyira jól időzítette, hogy miközben mondta demagóg szavait, szövetségese Tüttő Kata egy zakynthosi luxusnyaraláson lovagolt ki a tengerből.

Az egész baloldali kommunikáció nyáron arról szól, hogy ebben az országban nemhogy nyaralásra, de még lecsóra sincsen pénze az embereknek, erre Karácsony Gergely helyettese feltölti saját Instagram profiljára, hogy a tengerben szőrén üli a lovat. Ha létezik politikai álszentség akkor ez az. És itt szeretném megjegyezni, hogy nem az a legnagyobb probléma, hogy az egyébként milliárdos Leisztinger Tamás volt élettársa százezrekért lovagolgat, hanem az, hogy közben arról dumálnak, hogy itt mindenki mélyszegény, ami nyilvánvalóan hazugság.”

 

Bohár Dániel

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Cseh Katalin felszámolná a korrupciót – Rögtön kezdheti saját magán

(Át)Vágó Istvánnak még mindig mozog a szája – Azt hiszi, hogy ő tényező a közéletben