in ,

Bognár Zsolt tételes cáfolatokkal állt elő Magyar Péterrel kapcsolatban – Na, ezt nem teszi az ablakba MP!

A messiás 4 piros pontja

Magyar Péter posztolta a következőt:
,,Én szolgálok és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”
Péter! Tedd és tudd.

Haszna a nemzetünknek már eddig is több, mint amit akárcsak álmainkban remélhettünk ,,áldásos” tevékenységed eredményeként.
Mind közül a legnagyobb haszon, hogy a két momentumos hárpia országunkat aláásó tevékenységétől örökre, de minimum 5 évre megszabadítottál bennünket.
Jár a piros pont!

Ehhez hasonlóan, szolgálatod eredményének tudhatjuk be, hogy a DK-s bohócoknak és hoppmesterüknek arcára fagyasztottad a mosolyt és az ellenzéki torna sorban magad, helyesebben magatok mögé zavartad az eddig az ,,ellenzék vezető ereje” szlogennel immáron 14 éve házaló árnyékukat vesztett demagógokat.
Ezért is jár a piros pont.

Nemzetünk egyedüli haszna – abból, hogy:
,,A világon legnagyobb kamuállás 20 000 euróért” és ,,képviselőként elég két hetet kinn lenni” szöveged után mégiscsak lehajolsz, azaz görbíted a gerincedet ezért a szerény aprópénzért – talán annyi, hogy saját szavaiddal megerősített ingyenélőségedet nem a magyar költségvetésnek kell állnia.
Ez is piros pontot ér.

A Völner ügyben tett vádjaid után az ügyészség ezzel kapcsolatosan tartott egy sajtótájékoztatót. Sziklaszilárd szavahihetőségedben bízva idéznélek:
,,A sajtótájékoztatót követően részletesen cáfolni fogom az ügyészség állításait.”
Azóta vagy ötször kelt fel a nap és noha napi 24-ben dolgozol a hazáért, kivéve, amikor félrészegen mutatsz példát, azaz szolgálsz munícióval a gaz propagandistáknak, hogy bánthassanak, mert még ezt a megérdemelt csöppnyi jót is sajnálják tőled, nos a részletes ügyészségi válaszodra azért kíváncsiak volnánk, ha már egyszer megígérted. Általában ugye minden csipp-csupp történést eleddig azonnal és ellentmondást nem tűrően kommentáltál.
Erre kivételesen megelőlegzem számodra a piros pontot.

Végezetül, jut eszembe, ha a szórakozóhelyen te voltál az áldozat, áruld már el, hogy:
,,A mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam” kijelentésed hogy passzol az éjszakai incidensedhez?
Erre nem jár a piros pont, érd be az előző néggyel.

Amúgy elnézést kérésed álságos stílusában engedd meg, hogy megkövesselek, ha József Attila után szabadon ,,Magad emésztő, szikár alak! Én megbántottalak.”
UI: Még valami, a félreértések elkerülésére. Megköszönted-e már Orbán Viktornak, a hirtelen jött dicsőségedet? Hiszen annyi történt csupán, hogy a permanens Orbán-gyűlölők kukázták az eddigi ellenzéki selejteket és az ,,új seprő jól seper” jegyében most veled remélik a habzsi-dőzsis megváltást.

Egy ,,Köszi Viktor”igazán beleférne, de tudom, hogy nálad csak lépésről lépésre.
Kivárjuk!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 


 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

A dollármédiás idegenszívű Hargitai Miklós szerint Orbán Viktor és Semjén Zsolt hazaárulók – Tényleg, Miki?

Szentesi Zöldi László felemelő gondolatai a skót-magyar kapcsán!