in ,

Bognár Zsolt is megállapította, hogy a képen látható két nő: hazaáruló! Elmondja, miért azok….

Ácsi, mi igenis, büszke HAZAÁRULÓK vagyunk!!!

Nem értem, hogy a politika balos oldalán vigéckedők – tisztelet a kivételeknek – miért veszik sértésnek, ha szemükbe mondja valaki, hogy ténykedésük, szellemi aknamunkájuk nem más, mint nettó hazaárulás. Saját táboruk táplálta ,,nagyszerűségük” hitét árulásuk büszke felvállalása csak erősítené.

A büszke hazaárulás hazai élcsapata kétséget kizáróan a saját oldalától is ,,hányingeres” Donáth Anna, a gyorsbeszédű Cseh Katalin és a kordonbontó, korosodó ,,rontom-bontom” pártjuk sihederjei és sihederinái. Ők azok, akik kezdenek rájönni, hogy nem elég áporodott szobák rejtekében, titkolózva konspirálni, egyezkedni hazánk rovására – lásd Donáth csak saját maga által nem érzett szégyenét a Vera Jourovás találkozásainak tagadásakor, majd annak kibukó, rendszerszintű tényét – hanem a teli tüdőből megvallott HAZAÁRULÁSUK ,,katartikus” hőstettét fülig érő mosollyal, arcátlanul még világgá is kell kürtölniük.

Meggyőződésem, hogy nincs olyan európai ország, ahol a kormány ellenzéke ilyen szégyenletes módon lobbizhatna saját hazájának irányítói ellen.
A magyar, ellenzéki hazaárulás unikális és abban is kivételes, hogy amikor felköpnek, akkor egész országunkat pozicionálják a visszahulló slájmjuk permete alá, ahelyett, hogy ők maguk állnának annak hatókörébe. A Momentum női tandeme, a nyeregben Donáth Annával és Cseh Katalinnal csúcsra járatva tekerik a hülyeség-biciklit és egyébként torz, politikai felfogásukról képesek öntelt pávákként azt gondolni, hogy az abból fakadó cselekedeteik országunk elemi érdekeit szolgálják.
Annál visszataszítóbb magatartást bizony elképzelni sem lehet, hogy nem ,,házon belül” küzdenek ingatag lábon álló érveik igazáért, hanem árulkodó óvodásokként az unió döntéshozóinál mocskolják kormányzatunkat.

A négyévente megrendezett hazai kormányalakítási ,,olimpián” mégis rendre, már a selejtezőn elbuknak. Irigyen nézik és hallgatják a nem az ő tiszteletükre felhangzó nemzeti himnuszunk sorait és ezt követően azonnal nyugatra rohangálnak, hogy valaki tépje már ki az aranyérmet Orbán és kormánya nyakából.

Momentum, szégyen és szánni valóság a te neved.
Ha a hazaárulás eddigi történelmi példájaként a Tanácsköztársaság széllelbélelt senkiháziait emlegettük, napjainkra töltse el a momentumosokat örömmel, hogy szellemi elődeiket már letaszították erről a kétes trónszékről, helyesebben árnyékszékről.
Erre a Júdás pénzen kiérdemelt ,,büszkeségre” minden okuk megvan.
Viseljék örök időkig kiérdemelt megvetésük levakarhatatlan billogát.

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

A hét képe: a kutya sem kíváncsi a Momentumra Budapesten sem

Hivatalos: Dobrev Klára öltözködik a legrosszabbul a magyar politikusok közül! Íme!