in ,

Bödőcs Tibor elfelejtett Gréczyből viccet csinálni – Most Áder Jánosba rúgott bele

Sosem foglalkozik balliberálisokkal…

Bödőcs Tibor, a humor teszkós napóleonja, az elfogulatlan viccgyártás tacskóhuszárja, a humor-bonbonok zsebhitlere ismét kitett magáért. 1 éve vártuk, hogy Kunhalmi csukott ajtónak szaladása nála is kiveri a biztosítékot, és jön egy kis performansz. Esetleg egy pókemberes Hadházy jelenet, netán egy földön fetrengő Varjú László vicc. Epekedve vártuk, hogy megszólal Wittinghoff kurvázása kapcsán, kanyarint egy jó kis vicceset, amit majd 1 millióan megnéznek a Youtubeon. Reménykedtünk, hogy érkezik egy hatalmas Lackner-féle kifigurázás, pedig volt ott minden: lopás, kokózás, kurvák. Szinte biztosak voltunk, hogy érkezik egy 5 perces Gréczyzés is, hiszen egy ilyen 12.5 cm-es ziccert nem lehet kihagyni. De nem! Semmi. Zéró. Nulla. Egyikről sem.

Ehelyett fogta magát az egykor szebb napokat is látott “művész”, és belerúgott Áder Jánosba. Bödőcs őfaszkalapsága úgy dolgozik, hogy előre legyártja a kiszemelt áldozat (100%-ban jobboldali politikus a célpont. Főként Orbán Viktor. Bödőcs ugyanis orbánfóbiás.) anyagát, amit egy tökéletes időzítéssel bedob az éterbe. Ebben Bödőcs tényleg jó. Már jó idővel előre elkészíti a “nagy” művet, majd tökéletes időzítéssel elstartol a cucc.
Amit látunk az Áder Jánosról készült videóban: Ibiza, kokózás, berúgott Áder János…stb.
Nem, nem linkeljük ide, mert nem fogjuk jobban reklámozni. Nem, Áder nem iszik valójában, nem is kokózik, pedig lenne kokós politikus, akinek a megviccelése sokkal hitelesebb lenne. Ám Bödőcs számára egy MSZP-s, vagy egy DK-s politikus, szent tehén. A több tucat videójából, talán egyszer foglalkozott Gyurcsánnyal, de az is jelentéktelen volt…

 

Elemezzük ki a sztorit: 

Ivászat
Gyurcsány alkoholizálása elég egyértelmű, vele mégsem foglalkozik. E helyett Áder Jánost figurázza ki részegként.

Kokó és egyéb drogok
Az önkormányzati választás kampányában Borkai Zsoltot vádolták kokainozással, ami persze nem volt igaz, de a balliberális oldalon a valóság, és az igazság sosem számított. Kokózás, azaz “kólázás” a kispesti MSZP-sek videójában volt, a Lackner féle 50 órányi anyagban, de róla valahogy nem készült semmilyen vicces anyag Bödőcs elvtárstól. Azért nem készült, mert Bödőcs számára az ellenzék szent tehén. Sérthetetlenek.

 

Tehát Bödőcs, a kortárs művész, a “mindenki kedvenc humoristája” (az enyém ugyan nem), trollja csakis jobboldali politikusokkal foglalkozik, csakis belőlük csinál viccet, hiszen nyilván viccet csinálni csak jobboldaliból lehet, a saját táborának sokkal nagyobb balfaszságaival valahogy nem akaródzik foglalkozni. Ebből is látszik, hogy Bödőcs csak egy talpnyaló szolga. A balliberális politika liberális szolgája, fenségesen, nagy nyelvcsapásokkal, igazi hímringyó módon élvezi a kitartottságot. De ez már legyen az ő baja.

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! Orbán Viktor nem akármilyen fotóval búcsúzott 2019-től! Mutatjuk!

Áder János igaza: Nem a természetet, hanem a saját természetünket kell legyőzni