in ,

Béres József: „Én ezt a földet semmi pénzért el nem hagyom!” – Megnéztük a Béres mozifilmet – Videó

Igazi hősös mozifilmet láttunk!

A mai liberális, píszi, okádék hollywoodi mozifilmes világban felfigyeltünk valamire, amire összetrombitáltuk a Minden Szó szerkesztőségét, és szerkesztőségileg elmentünk a moziba. Ugyanis a Feltaláló címmel kijött a mozikba a Béres Józsefről szóló életrajzi film.

A film magas minősége, a kamerakezelések feltűnő profizmusa, a színészek hiteles játéka, a hibátlan vágás, a Kádár-kor belső és külső jellegzetességeinek tökéletes megjelenítése megdöbbentett mindannyiunkat, és minden másodpercét élveztük a mozinak. Meglepett minket, hogy egy magyar életrajzi film ennyi embert vonzott aznap este: majdnem telt ház volt!

Őszintén bevalljuk, a szerkesztőség több férfi tagja is a film végén párás szemmel állt fel a moziszékből, mert felkavarta őket a film szépsége, tudatosult benne a gondolat, hogy ezután a film után még jobb érzés magyarnak lenni. Béres József találmánya világraszóló, a feltaláló mint ember pedig igazi hazafi volt, rendesen oda is pörkölt a Kádár-rendszernek.

A Feltaláló jobb mint egy Marveles, hősös mozifilm! Mert Béres József a mi hősünk. Ráadásul igazi magyar hazafi volt, nem pedig egy fikció.

A Feltaláló előzetese:

 

Magyarok, irány a mozi (utána meg a patika)! Ezt az élményt senki se hagyja ki!

 

Értékelésünk: 9/10.

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Oszd meg másokkal is!

NAT-ügy! Már vers is született a NAT-ról és Wass Albertről – Videó

Tény: A millárdos Gyurcsány a magyar emberek kárára gazdagodott meg – Videó