in

Békemenetre szólít a Sajtóklub csapata (teljes videó)

Hódmezővásárhely üzenetéről, a kibeszéletlen vádakról és a március 15-én újra elinduló Békemenet erejéről beszélgettek hétfőn a Sajtóklub tagjai az Echo TV-ben

Hódmezővásárhely üzenetéről, a kibeszéletlen vádakról és a március 15-én újra elinduló Békemenet erejéről beszélgettek hétfőn a Sajtóklub tagjai az Echo TV-ben. – Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! – ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a Sajtóklubban a következő Békemenetet, amely március 15-én lesz.

Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt az válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni – hangsúlyozta a Demokrata főszerkesztője.

 

A műsorban a hódmezővásárhelyi választás tanulságáról szólva Bencsik kiemelte: azt mondják, egy volt fideszes verte meg a jelenlegi fideszes jelöltet, “ez így jópofa, de ennyire nem laza a helyzet.” A Demokrata főszerkesztője szerint a kérdés az, hogy kik és kinek akartak üzenni? Nem tudni, hogy mi az elégedetlenség oka a háttérben – tette hozzá. Lovas István elismeri, hogy ez egy óriási győzelem a “másik” oldalnak, de megjegyzi, hogy egy jobboldali, keresztény, nagycsaládos ember győzött. “Az ellenzéknek nem nagyon van olyan embere, akit a legtöbben hitelesnek tartanak és jobboldali, így ez a modell nem vihető át Budapestre vagy más körzetekre” – mondta az újságíró.

Huth Gergely arról a gyűlöletről beszélt, amit az RTL klub és a 444 szít évek óta. “Van egy óriási alulról jövő düh a kormánnyal szemben, amit nem biztos, hogy a helyén kezelünk” – jegyezte meg.

A vásárhelyi szélsőbal-szélsőjobb választási siker következménye, hogy az LMP is beadja a derekát és hajlandó a Jobbikkal és az MSZP-DK-val tárgyalni. – Ez gyomorforgató, de valószínűleg akkora külföldi nyomás lehet rajtuk, hogy mégis megcsinálják, ráadásul ez Hódmezővásárhelyen be is jött. Országosan viszont más a helyzet, hiszen ha a visszaléptetéseknél túl nagyot kockáztatnak, simán lehet, hogy az MSZP vagy az LMP kiesik a parlamentből, ha pedig mégsem léptetik vissza a jelölteket, akkor meg hogyan magyarázzák meg egy Jobbik szavazónak, hogy neked most a szocialista jelöltre kell szavaznod, nem a mi kamujelöltünkre?
– tette fel a kérdést a PestiSrácok főszerkesztője.

Forrás: Echo TV

(forrás:pestisracok.hu)

Így „pusztított” nyolc esztendőn keresztül a Fidesz–KDNP

(videó) Szijjártó Magyarország elmúlt 30 évének eddigi legtökösebb külügyminisztere – Lemondásra szólította fel az ENSZ főbiztosát