in , ,

Beindult a rádiós! Sebestyén Balázs Amerikáról: „Az elmúlt 50 évben sokkal több lélek szárad az ő lelkükön, mint az oroszok lelkén”

„És, ha ezt ki mered mondani, akkor azt mondják oroszbarát vagy. Dehogy vagyok! Elítélem a háborút” – egészítette ki a gondolatát.

Ahogy a Mandiner korábban már beszámolt róla, csütörtökön Demkó Attila volt a vendég Sebestyén Balázsék reggeli műsorában.

 

 

Balázs meglátása szerint az Egyesült Államok külpolitikai tevékenysége miatt rengeteg ember vesztette életét. Mint fogalmazott: „Az iraki megszállás alatt kiderült, hogy körülbelül 6-7-8 millió civil áldozat halt meg. Nem voltak tömegpusztító fegyvereik… Szíriát azóta is rabolják, a kőolaj készleteit, mindent.”

Ráadásul Sebestyén Balázs szerint mindezt úgy teszi az USA, hogy „hazug, szemét demokráciát exportál”.

A műsorvezető kifejtette, hogy Amerika erőszakos viselkedése sem tetszik neki különösen. „Az elmúlt 50 évben sokkal több lélek szárad az ő lelkükön, mint az oroszok lelkén. És, ha ezt ki mered mondani, akkor azt mondják, oroszbarát vagy. Dehogy vagyok! Elítélem a háborút. Senki ne haljon meg a fronton. Legyen béke.”

A beszélgetés ezen részét a videó 1:01:00-1:03:00 között hallgathatják meg:

 

 

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

 

 

 

 

 

Micsoda pofátlanság és aljasság: Gyurcsány egy lopott villából osztja az észt és onnan akarja „mutatni az utat”

Alakul a buli – A német külügyminiszter heves vitába bonyolódott a kínai diplomatákkal – Közben a miniszter is biztos fordult 360 fokot