in , ,

Beindult a nemzetközi Hálózat! A hollywoodi celebek is beszálltak a magyar liberálisok kulturális háborújába

Újabb hollywoodi híresség állt ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem mellett.

Újabb hollywoodi híresség állt ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem mellett. Ezúttal Eva Green francia származású színésznő fejezte ki szolidaritását a színművészetis hallgatókkal – írta meg az Index.

A filmsztár Fliegauf Benedek filmrendezőnek küldött szelfijén tenyerére írta a Free SZFE feliratot, amellyel tiltakozását fejezte ki a Vidnyánszky Attila vezette kuratórium ellen. Korábban már Salman Rushdie brit író is így tett, ő is hasonlóképp állt ki az intézmény szabadsága mellett.

A külföldi hírességeknek semmi köze nincs a színművészeti körül kialakult hisztériához. Egyszerűen az történhetett, hogy a “neves” magyar filmrendező ugrasztotta külföldi ismerőseit, hogy álljanak ki valami mellett, amiről még sohasem hallottak. Annak ellenére, hogy a liberális propagandának köszönhetően a tüntetések híre már külföldre is eljutott, nem vagyunk benne biztosak, hogy sok hírességet érdekelne a dolog. Nagy valószínűséggel az előbbiekben említett művészeknek fogalma sincs arról, hogy mibe álltak bele; az ilyen posztokkal pusztán azt a látszatot tartják fent, hogy rengetegen állnak ki mellettük. A valóság viszont az, hogy még itthon is igen kevesen értik és tudják azt, hogy mi történik most a Színművészeti körül. Az erről posztolók és a tüntetésen részt vevők nagy része valószínűleg csak az orbánfóbiájukat akarja kifejezni, Vidnyánszky Attilát még hírből sem ismerik.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Bukik a Jobbikos jászberényi náci is! Lehet új választások lesznek!

Bayer Zsolt: mikor letettem a vadászvizsgámat, azóta szenvedélyesen vadászom, többek között Semjén Zsolttal