in , ,

Bede Zsolt a Klubrádióban számonkérte Hardy Mihályt a következő szavakkal

Hardy Misi leglényege

 

Bede Zsolt a Klubrádióban számonkérte Hardy Mihályt a következő szavakkal:
,,Az államfőt, Novák Katalint lekurvázta az ön munkatársa, ez a figura.” – miközben Bede rámutatott Arató András fotójára.
Hardy Mihály válasza:
,,Örülök neki.”

Egyetlen megjegyzés.
Ez a balos értelmiségi esszencia. Egy Hardy Mihály nevű senkiházi ÖRÜL Novák Katalin és Varga Judit lekurvázásának.

Mindkettőjüknek családja, gyermekei vannak és akkor ez az egyszemélyi emberhalmaz örül annak, hogy rádiója főnöke így minősíti őket. Ez a magatartás már túl van minden határon. Ez vérlázító tahóság, prosztóság, bunkóság és a faragatlanság minősített esete. A sok szinonimából kedvére választhat Hardy Mihály, bármelyiket büszkén viselheti.

 

Szerzői megjegyzésem a végére:

Szégyellje magát, bár a szégyenhez emberi lélek és lelkiismeret szükségeltetik, amik képesek bennünk az önvizsgálatra. Anélkül csak vegetáló zombi az ember. Hardyt nem irigylem ezért.

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Így nem mondanak le ők – Nyolcadik rész – Gyöngyösi Márton

Hoppá!Kormányinfót tartanak egy nappal Orbán Viktor évértékelője előtt