in ,

Becsinált a főpolgi – Tarlós István: Karácsony Gergelynek tele van a nadrágja, szeretné elterelni a figyelmet botrányos ügyeiről

A volt főpolgármester reagált Karácsony és Vitézy vádaskodásaira.

Tarlós István a PestiSrácok.hu Mi kérdezünk című műsorában reagált azokra a vádakra, amelyeket Karácsony Gergely és Vitézy Dávid állított egy tíz éve tartó és a múlt héten lezárult pereskedés miatt – olvasható a PS oldalán. 

 

 

A Nemzetközi Választott bíróság a Budapest által követelt tízmilliárd forintnyi kártérítésből kettőt ítélt meg jogosnak az elvetélt budapesti elektronikus jegyrendszer jogvitájában. Tarlós szerint Vitézynek és a főpolgármesternek egymással kellene ezt lerendezniük, hiszen ő elsőként tett feljelentést a visszásságok miatt.

A volt főpolgármester szerint Karácsony csak az „egyre sokasodó korrupciós és más botrányokról próbálja elterelni a figyelmet”, míg Vitézy „gerinctelenül viselkedik”.

„Karácsony Gergelynek a közvéleménykutatási adatokat látva tele van a nadrágja, szeretné elterelni a figyelmet a saját botrányos ügyeiről ezért támad most mindenkit hangzatos és alátámasztatlan vádakkal”

– fogalmazott Tarlós István, aki azt is elmondta a műsorban, hogy nagyon örülne, ha valóban volt helyettese, Szentkirályi Alexandra lenne a Fidesz főpolgármester-jelöltje. Hozzátette: szívesen segítené a kampányban és teljes mellszélességgel támogatja. Tarlós István – saját elmondása  szerint – minden vitás ügy dokumentációjából másolatot készíttetett a mandátuma 2019-es lejártakor, elmondása szerint éppen azért, hogy utólag ne lehessen félrevezetni a közvéleményt.

 

(Mandi)

 

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Ez tényleg tök hülye – Már minden magyar rajta röhög – Varga Judit exférje bement az ATV-be, majd azonnal lepropagandistázta a csatornát

Jellemző! Ez a baloldal – A tanárokat büntette a dollárbaloldal a brüsszeli áskálódással