in ,

Becsicskult a kanadai csaj – A közmédiának adott igazat a bíróság Cseh Katalinnal szemben

Szívás

A közmédiának adott igazat a bíróság Cseh Katalinnal szemben – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Iroda szombaton az MTI-vel.

A közleményben azt írták: elutasította Cseh Katalin momentumos képviselő sajtó-helyreigazítás iránti keresetét a Fővárosi Törvényszék. A bíróság döntése értelmében az ellenzéki politikus köteles megfizetni a közmédia perköltségét, valamint az eljárási illetéket. A tájékoztatás szerint a baloldali európai parlamenti képviselő a “Már van gyanúsítottja annak az adócsalási botránynak, amelyben a Momentumos Cseh Katalin is érintett” című, a hirado.hu oldalon megjelent cikkben, valamint az M1 – Híradó Youtube-csatornáján elérhető videóban foglaltakat nehezményezte. A Fővárosi Törvényszék alátámasztottnak találta a közmédia véleményét, miszerint a Cseh Katalin érdekeltségébe tartozó cégnél büntetőügyben zajlott nyomozás, amelyben gyanúsítás is történt. A bíróság 285 750 forint perköltség, valamint 36 000 forint eljárási illeték megfizetésére kötelezte a képviselőt. Az ítélet nem jogerős.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Szijjártó Péter: a Schneider Electric 16 milliárd forintos beruházásával 500 új munkahely jön létre Dunavecsén – Oszt’ a libernyákok mennek-e tiltakozni????

Egymást gyepálják a baloldalon – Kunhalmi Ágnes: rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon