in ,

Bayer Zsolt – Zárt vezércikk létrehozásáról döntöttem

Egy zárt vezércikk

Zárt vezércikk létrehozásáról döntöttem. Zárt vezércikk létrehozásáról a józan ész határán. Erre azért van szükség, mert Magyarország immáron három éve hozott létre zárt tranzitzónát déli határán. Zárt tranzitzónát, ahol az ország határára érkező és ott kerítéssel megállított migráns beadhatta menedékkérelmét, s ahol menedékkérelmének elbírálásáig tartózkodhatott.

Ismételjük meg: a zóna zárt, a migráns azt el nem hagyhatja, az országba be nem léphet, s ha kérelmét elutasítják, a zónából automatikusan kitoloncolják. A Magyarország déli határán létrehozott zárt tranzitzónák létrehozásuk óta támadások kereszttüzében állnak.

A legkülönbözőbb „civil” szervezetek, NGO-k – amelyek közös nevezője, hogy Soros György pénzeli őket – őrjöngtek és őrjöngenek a zárt tranzitzónák léte miatt. Ezen „civil” szervezetek tagjai legálisan vagy illegálisan belépnek ezekbe a zónákba, igyekeznek a legválogatottabb hazugságokkal olyan képet festeni, mintha ezek a tranzitzónák koncentrációs táborok lennének, követelik a tranzitzónák felszámolását, a migránsok szabad mozgásának engedélyezését.

Ezen „civil” szervezetek álláspontját visszhangozzák évek óta az Európai Unió ilyen-olyan bizottságai, ezen bizottságok tagjai, vezetői. A zárt tranzitzónák léte miatt fenyegetik Magyarországot szankciókkal, pénzmegvonással, hetes cikkellyel.

A zárt tranzitzónák léte miatt naponta kijelentik, hogy Magyarország (a magyar kormány) rasszista, xenofób, náci, antiszemita, miegyéb, s ezeket a képtelen és aljas hazugságokat visszhangozza a nyugati „szabad” és „független” és „liberális” média, amelynek tagjai eo ipso becstelenek. A józan ész határára telepített zárt vezércikk létrehozását az tette szükségessé, hogy hétfőn késő este megállapodott egymással a német CDU/CSU pártszövetség.

A megállapodásra azért volt szükség, mert a pártszövetség koalíció-ja a felbomlás szélére jutott, veszélyeztetve ezzel Németország stabilitását és kormányozhatóságát. Az ok: a migráció.

És akkor lássuk a CDU/CSU megállapodását – szó szerinti fordításban:
„1. Egyetértünk, hogy a német–osztrák határon egy új határvédelmi rendszert alkalmazzunk, amely biztosítja, hogy a menedékkérőket, akiknek a menekültügyi eljárásért más EU-s országok a felelősek, megakadályozzuk a beutazásban.
2. Ezért tranzitcentrumokat létesítünk, amelyekből a menedékkérőket közvetlenül az illetékes országokba utasítjuk ki/vissza (…) Nem akarunk egyeztetés nélkül cselekedni, hanem az érintett országokkal adminisztrációs megállapodást kötnénk vagy együttműködést alakítanánk ki.
3. Azokban az esetekben, amelyben egyes országok megtagadnák az adminisztrációs megállapodást a kiutasításról (és egyben visszafogadásról), a kiutasítás a német–osztrák határon történik meg egy az Osztrák Köztársasággal kötött megállapodás alapján.”

Ehhez képest számos média olyan tranzitzónákról írt, ahol gyorsított eljárásban döntenek a menekültstátusról. Ezzel szemben nem döntenek semmiről, hanem automatikusan kiutasítják őket, eljárás nélkül, arra hivatkozva, hogy máshol léptek az EU-ba és ezért ott kell lefolyatni a menekültügyi eljárást. Miután Németországba csak más EU-s országokon keresztül tudnak eljutni, ez azt jelenti, hogy mostantól mindenkit automatikusan visszafordítanának.

Nagyon helyes! Mostantól pedig várjuk a „civil” szervezetek akcióit a német tranzitzónákban, és várjuk az EU ilyen-olyan bizottságainak fenyegetőzését Németországgal szemben.

(P. S.: A józan ész határán létrehozott zárt vezércikkbe bezártuk az összes EU-s idiótát és becstelen „független” médiamunkást, és azonnali kiutasításukról döntöttünk. Fellebbezésnek helye nincs!)

(Bayer Zsolt, magyaridok.hu)

Az év interjúját adta a lengyel bevándorlásellenes képviselő – Az internetezők imádják

JÓ HÍR – Rohamosan csökkent a kivándorolni akarók száma