in , ,

Bayer Zsolt Paul Lendvairól: előkerült ez a vén gazember is

Ezek az ostoba szarjancsik állandóan valami nagy-nagy forradalomban reménykednek.

„Előkerült ez a vén gazember is, ez a szabadnépes Lendvai, hogy kommentálja a választásokat. Eljött ide Bécsből, beszélt a hozzá hasonlókkal, aztán cikket írt, és a Der Standard olvasói szörnyűlködhetnek egy jót ezen a magyarországi diktatúrán. És szerencsétleneknek fogalmuk sincs, mennyire át vannak verve, micsoda ótvaros véleménydiktatúrában élnek évtizedek óta, ahol csak a Lendvai-féle exkomcsi szarjankók mondhatják el, mit szabad gondolni és mit nem.

Külön felhívom a figyelmet erre a kitételre:

»’Inotai András közgazdász viszont hamarosan nagy gazdasági válságra számít, aminek a számláját nem a korrupt Fidesz-közeli elit, és nem is Orbán Viktor miniszterelnök újgazdag családja, hanem a lakosság fogja kifizetni. A keserű ébredés következményei ellenben beláthatatlanok lesznek, még az önhittségtől elvakult és mindeddig sérthetetlen Orbán Viktor számára is’ – zárul a cikk.«

Ó, hát persze! Ezt (is) hallgatjuk vagy 12 éve. Ezek az élet mellett járó senkik, ezek az ostoba szarjancsik állandóan valami nagy-nagy forradalomban reménykednek, melynek során végre lámpavason végezzük, mi, »diktátorok« meg »diktátor hívők«, mindannyian. Most, hogy a nagy összefogás is csődöt mondott, és ez az »ostoba«, »fogatlan«, »mosdatlan« nép soha nem látott arányban szavazott a »diktátorra«, végképp nem maradt más reményük. Persze, ezek ilyenek voltak mindig.”

 

– írja Bayer Zsolt.

 

 

Add tovább!

Bravó, EU! A brüsszeli olajembargó 70 százalékkal is felviheti az árakat

Tibi atya keményen nekiment a Telexnek – Ezt nem teszik ki az ablakba