in ,

Bayer Zsolt – Megvan! Megvan!

Mi a különbség a materializmus, a dialektikus materializmus és a létező szocializmus között?

Mi a különbség a materializmus, a dialektikus materializmus és a létező szocializmus között? A materializmus az, amikor egy teljesen sötét szobában kergetsz egy fekete macskát; a dialektikus materializmus az, amikor egy teljesen sötét szobában kergetsz egy fekete macskát, ami nincs ott; a létező szocializmus pedig az, amikor egy teljesen sötét szobában kergetsz egy fekete macskát, ami nincs ott, és közben azt kiáltozod, hogy „Megvan! Megvan!”. (Ez az utóbbi amúgy szegény hülye Guy Verhofstadt legkedvesebb játéka, holott ő liberálisnak vallja magát, bár az tök mindegy.)

Mindezt azért fontos tudnunk, mert előállt Brüsszel a következő költségvetési ciklusra vonatkozó javaslataival. Az MTI első rövidhíre erről: „Günther Oettinger uniós költségvetési biztos elmondta, a költségvetés a megtakarításokra és a hatékonyság növelésére összpontosít, ezért a bizottság a közös agrárpolitika forrásainak mintegy öt, a kohéziós politika forrásainak hét, a közvetlen kifizetések területén közel 7 százalékos csökkentést javasol.”

Akkor a lényeg: miután Soros ismét elfutott Brüsszelbe, ahol azért szokták államfőnek kijáró tisztelettel fogadni, mert már olyan régóta ismerik, szóval a múmia visszatérte után valamit mondani kellett végre, hogy milyen indokkal és hogyan tanítsák móresre a renitens közép-európaiakat, akik – mivel kimaradtak a második világháború utáni elképzelhetetlen jólétből, s éppen ezért nem ment el teljesen az eszük, nem lettek sem lótuszevők, sem disznók Kirké szigetén – az Úristennek se akarnak kötélnek állni ebben a migránsbuliban.

Így aztán antiszemitának kell őket bélyegezni, miközben Párizsban és Berlinben szakmányban támadják, alázzák, ölik meg a zsidókat, és el kell venni tőlük a pénzt, amit amúgy nem könyöradományként kapnak, hanem azért, mert megnyitották a piacaikat, miáltal a Nyugat elképesztő profitot tudott realizálni ezekben az országokban (kiváltképp Magyarországon), ráadásul a kohéziós alapok pénzének 90 százaléka visszacsorog nyugatra, a miénk elsősorban Németországba.

De ez most mind nem számít, ahogy a zsidók élete sem számít momentán, ugyanis dzsihadista arabokat meg semmihez sem értő afrikaiakat kell éppen „integrálni”, mert egy rakás brüsszeli idióta úgy döntött, ezek fogják megmenteni az európai demográfiát és ezek fogják megtermelni a mai harmincasok nyugdíját.

Továbbá ezek lesznek a libsik meg az anarchisták szavazói, mert azok amúgy menet közben elfogytak valahogyan, és az mégsem lehet, hogy szegény hülye Verhofstadt ne ülhessen be legközelebb a parlamentbe, és még szégyenszemre el kelljen mennie dolgozni, például egy fogászatra reklámarcnak. Vagy az elaggott ’68-as liberálisok klubjába kalaptartónak.

Meg aztán az sem elhanyagolható szempont, hogy a britek távozásával elég nagy lyuk támad a költségvetésben egyfelől, meg aztán sem a görögöket, sem a spanyolokat, sem az olaszokat nem lehet megmenteni, csak további irgalmatlan pénzek odapumpálásával, így aztán a nyugati nagyok úgy döntöttek, fizessék ki a cechet a közép-európaiak.

De mert ennek nyilvános és egyenes bejelentéséhez gyávák, inkább lehazudják a csillagokat az égről a „jogállam” meg a múmia NGO-inak állapotával kapcsolatban.
Vérlázító, penetráns, gyáva gazemberség az egész – éppen olyan, mint a fényességes nyugat, amely mindig is glaszékesztyűben, elegánsan eltartott kisujjal hajigálta át a saját mocskát hol a gyarmataira, hol a félgyarmataira, hol csak úgy, ide mihozzánk.

S hogy micsoda gyáva alakok ezek? Kérem szépen, ez a hét százalék persze – mondom – aljas gazemberség. De azért legyenek erősek: ki fogjuk bírni! S legalább pontosan tudjuk, hogy összecsinálták magukat a közép-európaiak vétójától, no meg attól is, hogy a saját multijaik fogják feltenni nekik a kérdést: „Mondjátok, ti normálisak vagytok?”
(Bayer Zsolt, magyaridok.hu)

Akcióban a brüsszeli alkesz – Juncker hadat üzent a nemzetállamoknak

Sváby András gusztustalan botránya után felmerült, hogy távozik a közéletből