in ,

Bayer Zsolt iszonyatosan megszívatta az őt szidalmazó újságírókat!

Ma is éberek voltak a függetlenobjektív gyerekek

Ma is éberek voltak a függetlenobjektív gyerekek. Kiderítették, hogy Bonyhádon lesz előadásom, ráadásul az Unioról, amit -finoman szólva- nem annyira kedvelek már. És engem is megleptek azzal a fantasztikus hírrel, hogy “az Unio pénzéből szidhatom az Uniot”, ugyanis a közéleti beszélgetést valami uniós pénzből finanszírozzák.
Hát ez valami skandallum!
Amúgy például a budapesti színházak zöme kormánypénzből gyalázza a kormányt, de hát az a demokrácia, ellenben azzal, ha valaki uniós pénzből gyalázza az uniót. Tudjuk, hogy megy ez. Meg aztán, ilyenkor szokott előkerülni a fantasztikus érv, miszerint a kormánynak (államnak) amúgy sincsen pénze, az az adófizetők pénze.
Nagy igazság!
Éppen ezért egészen bizonyos, hogy a budapesti színházak zöme a kormánypárti adófizetők pénzéből is gyalázza a kormányt. Na most, hasonló a helyzet az Unio pénzével is, ugyanis nincsen pénze annak se, hanem az uniós polgárok pénzét költi. Viszont egészen biztos, hogy akad az Unioban sok millió polgár, aki hozzám hasonlóan rühelli ezt az egész sóhivatalt, úgyhogy az ő pénzük például kiválóan fog hasznosulni ma este Bonyhádon. (Az angol adófizetőké különösen, hiszen ők már ki is léptek, de a pénzük még bent van.)
Már csak az a kérdés, kinél csapódik le az uniós pénz ma este Bonyhádon?
Én ugyanis soha nem kérek tiszteletdíjat a fellépéseimért, ha 100 km-nél messzebb megyek, akkor szoktam elkérni a benzinpénzt. Így állapodtam meg most is a szervezőkkel, és kötöttünk szerződést is, nehogy ne adózzam le a 20 000 (húszezer!) forintot, amennyibe ma kerülök az Unionak.
Viszont annyira meglepett a függetlenobjektív Spirk Joci a 24.hu-tól meg a Magyar Narancs, hogy mélyen magamba szálltam, és megvizsgáltam a lelkiismeretemet. És arra a következtetésre jutottam, hogy ma nem veszem magamhoz az Unio töménytelen mennyiségű pénzét, hanem felajánlom azt Bonyhád város könyvtárának, azzal a kikötéssel, hogy kizárólag az általam megjelölt köteteket vásárolhatják meg belőle. Ezek pedig a következőek:
Roger Scruton: Anglia, egy eltűnő ideál
Roger Scruton: A konzervativizmus
Roger Scruton: A nemzetek szükségességéről
Roger Scruton: Futóbolondok, csalók, agitátorok (az újbaloldal gondolkodói)
Roger Scruton: Zöld filozófia
Csak azért, hogy a könyvtárba betérő, olvasó bonyhádiak könnyebben megérthessék, miért és hogyan csináltak a futóbolondok, a gazemberek és a függetlenobjektívek pöcegödröt az Európai Unio nevű szép álomból.
Remélem, sikerült a mindig éber függetlenobjektívek minden kiváncsiságat kielégítenem.
Örülök, hogy segíthettem!
Elefes uraim, kivétel nélkül, mindannyiótoknak!
(U.i.: Az elefes nagyon fontos, mert az Iskola a határon állítólag kikerült a NAT-ból. A magam módján mindent megteszek, nehogy elfelejtsétek.)
(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)
Oszd meg másokkal is!

Gyurcsány Ferenc döbbenetes önvallomása! Végre igazat mondott! – Videó

Bayer Zsolt: nem fogjuk megúszni a koronavírust