in ,

Bayer Zsolt – Államférfi meg hógolyó

Bayer Zsolt véleménye

Először is, ha megengedik, gyorsan megírom az ellenzéki lapok vezércikkeit, hogy ne kelljen magukat fárasztaniuk azok elolvasásával

Tehát:

Orbán hadat üzent az egész világnak.
Orbán felmondta a szolidaritást az Európai Unióval.
Orbán Silvio Berlusconinak szurkol, és azt mondta, hogy Forza Italia!
Orbán azt mondta: soha ne legyen rosszabb nyolc éve az országnak, mint az elmúlt nyolc év (ez persze skandallum).
Orbán gyalázta az ellenzéket.
Orbán nem mondott semmit az országról.
Na, ez volt az ellenzéki sajtó és az ellenzék mondandója.

A miénk pedig ennyi: Orbán nem a világnak üzent hadat, hanem a világ elmebeteg részének, a kreténeknek, a „politikai korrektség” szájkosarának – és azoknak, akik szerint nincs szükség sem európai kultúrára és civilizációra, sem nemzetre, sem kereszténységre.

Jól tette, hogy ezeknek hadat üzent.

Orbán azokkal az uniós politikusokkal mondta fel a szolidaritást, akik a fentieket képviselik, ráadásul elviselhetetlenül agresszív, aljas módon. Naná, hogy Orbán Berlusconinak szurkol, minden normális ember Berlusconinak szurkol, és ő meg is fogja nyerni a választást, másképpen az olaszoknak is harangoztak.

Orbán eléggé pontosan leírta az ellenzék állapotát, és ezekről a szegény hülyékről kifejezetten korrektül beszélt. (Amúgy gyalázkodni kizárólag ez az ellenzék szokott, ugyanis az esélytelenség tényleg gyűlöletet szül – Orbán ezt is elmondta. Jól tette.)

Orbán eléggé pontosan elmondott mindent az ország állapotáról, elmondta mindazt, amire büszkék lehetünk, a makrogazdasági mutatókon át a bankrendszer állapotáig, a családtámogatásokig, a termékenységi ráta feltornázásáig, és azt is őszintén elmondta, hogy még korántsem vagyunk a célnál, nem dőlhetünk hátra, de az irány helyes.

Az a helyzet, hogy egy választásra készülő, nyolcéves sikeres kormányzást maga mögött tudó és minden jel szerint a harmadik ciklus megnyerésére készülő, magabiztos és magabíró miniszterelnöknek pontosan ezt a beszédet kellett elmondania. (Különösen egy ennyire gyalázatos és – tisztesség ne essék – töketlen és aljas ellenzékkel a háta mögött.)

Jó volt ott lenni tegnap délután a Várkert Bazárban.

Az ellenzékről pedig mindent elmond, ami odakint történt. Nagyjából tizenkét szerencsétlen tüntetett az utcán, Szigetvári Viktor vezetésével. Egyiküket megdobták hógolyóval, Szigetvári pedig emiatt feljelentést tett.

E helyről is felszólítom a rendőrséget, hogy csoportosítsanak át minden nyomozót erre az ügyre, és váltott műszakban melózzanak a hógolyóbotrány miatt, mert ilyen bűn nem maradhat megtorlatlanul! És ha ezzel végeztek, ne pihenjenek, mert biztos helyről tudom, hogy Szigetvári Viktor körteformáit valaki ellopta a homokozóból.

Ha megvan a hógolyózó terrorista, tessék ráállni a körteformákra! Hogy az ellenzékkel is történjen valami.
(Bayer Zsolt, magyaridok.hu)

Ha tetszett a cikk, oszd meg Te is!

Az ellenzék beszopta a bulinegyed népszavazást – A HVG hallgat, a 24.hu hallgat, a 444 hallgat.

(videó) Az EU-ból bírált székesfehérvári film, amiben „túl sok a kereszt, a fehér ember és kevés a migráns.”