in ,

Bayer Makiról: akinek még ebből sem volt kristálytiszta, hogy ez egy pszichopata, most cáfolhatatlan bizonyíték áll rendelkezésre

Bástya elvtárs telefonál Deák Dánielnek

„Ahányszor kinyitja a száját, elmondja, ő bizony szállítana fegyvert, és katonát is küldene, ha a NATO úgy döntene, majd odaáll az ügyészség bejáratához, és bejelenti, feljelenti a kormányt rémhírterjesztésért, mert ő soha nem mondta, hogy küldene fegyvert Ukrajnába és katonát, ha a NATO úgy döntene.

Akinek még ebből sem volt kristálytiszta, hogy ez egy pszichopata, most cáfolhatatlan bizonyíték áll rendelkezésre.

Márki-Zay szombaton felhívja telefonon a kormánypárti Deák Dániel politikai elemzőt, hogy közölje vele, az ellenzéki Telex hazudik, mert Orbán igenis szállít fegyvert Ukrajnába.

A kígyó a farkába harapott. Innen már nincsen sok hátra. Ennek az útnak egy szépen ápolt parkban van a vége, ahol elegáns kastély áll, viszont rács van az összes ablakon. Ott ül Márki-Zay, a Bástya elvtárs, a társalgóban, együtt a többi ápolttal, felsőtestét ütemesen ringatja előre-hátra, és katatón kitartással ismételgeti: »Orbán szállít fegyvert Ukrajnába…, a Telex hazudik…, elmondtam a Deák Daninak is…«

A nővérke pedig időnként megtörli a szája szélét, ahol folyik a nyál.

Mindenesetre, most nagy bajban vagyunk többen is. Ugyanis Puzsér is írt Márki-Zayról – mondom Puzsér! Most olvastam, vasárnap van, túl a kávézgatáson, de még főzés előtt.”

 

– írja Bayer Zsolt.

 

 

Add tovább!

Egy színművész üzent Alföldinek: Alföldi Róbert úr, elegünk van önből, és ne hazudozzon!

Kocsis Máté üzent: a legkétszínűbb Gyöngyösi Márton Ukrajna szétszakításához asszisztált pár éve