in ,

Batka Manó nem akart akasztani – Üzenet Batka Zoltánnak: melyik fát nézte ki Trombitás Kristóf számára? Szeretnénk ott lenni az eseményen, úgy 400 ezren

Batka fenyegetése nem veszélytelen

Az illető nevéről mindig eszünkbe jut Bigacsiga és Batka Manó.

Lehet, hogy egy képregény erről: szöveg

 

Két szerethető mesefigura. Aztán gyorsan elhessegetjük a gondolatot, és a mesét is, mert Batka Zoltán ne szerethető, és nem is mesefigura. Hús, vér ember, és egy honfitársát (Trombitás Kristóf) kívánja azért felakasztani, mert más a véleménye a világról. A Batka Zoltánok hirdetik a liberalizmust, a toleranciát, és az elfogadást. Elvileg.

Gyakorlatilag a liberálisok se nem elfogadók, se nem toleránsok: ha húst eszel, vagy ha boltot üzemeltetsz, akkor betörnek hozzád a „toleráns liberálisok”, és zaklatnak, inzultálnak, mert Te húst eszel, ők pedig nem, és ez nem csak Nagy-Brittaniában, de világszerte számos helyen megtörtént, tele van az internet a felvételekkel.

Ha vallásos vagy, kigúnyolják a hitedet, vagy gyalázzák a nemzetedet: erre van példa a magyar pride felvonuláson is ugye, és a bíróság szerint ezt lehet csinálni, f*szt rajzolni egy Nagy-Magyarország térképre pl, és Jézust gyalázni plakátokon. Tudnánk mutatni ezer ilyen fotót, de nem fogunk.

Szóval ugyanennek az akolnak a tagja Batka Zoltán, aki 1976-ban született, az ELTE jogi karán végzett, politológus, újságíró, publicista. Elég nagy a baj, ha az illető még tanult ember is, akkor ismernie kéne Kun Béla „áldásos” tevékenységét, és ha ismerné, akkor tudná, hogy szavakban ő már ezen az úton jár. Akasztana.

 

Batka Zoltán nem képes elviselni a másként gondolkodókat. Akasztana. Nemzeti érzelműeket. Most éppen Trombitás Kristófnak üzente meg egy kommentben, hogy ha kell, akkor felakasztja őt.

 

KÉRDÉSEINK BATKA ZOLTÁNHOZ:

  • kérjük jelölje meg az időpontot, mikor kívánja a tevékenységet végrehajtani
  • kérjük jelölje meg a fát, a helyszínt, ahol a tevékenységet elvégezné Trombitás Kristófon

Köszönjük.

 

Csak azért kértük az időpontot, és a helyszínt, mert részt szeretnénk venni az eseményen, úgy 400 ezren, és megnézzük, hogy ilyenkor Batka Zoltán mit tenne: ott állunk 400 ezren, Batka Zoltán pedig épp Trombitás Kristófhoz próbálna hozzáérni, mi pedig várnánk azt a pillanatot, amikor Batka kezet emel(ne) Trombitásra. Az lenne az utolsó mozdulata.

 

EL A KEZEKKEL TROMBITÁS KRISTÓFTÓL!

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Deutsch Tamás szerint Guy Verhofstadt közpénzből felújított luxusvillájáról kellene beszélni, igaz, Cseh Katalin? Videó

Felhívás! Azonnal vissza kell hívni Ujhelyi Istvánt és Cseh Katalint az Európai Parlamentből!