in , ,

Bárcsak kizárnának minket

Most erről álmodozunk

Van egy álmunk. Egy álmunk a szabad Magyarországról. Egy országról, amelyik szabadon kereskedik nyugattal, és kelettel, gond nélkül. Nem nézni milyen az állam színezete, kik uralják, csakis jó gazdasági együttműködéseket létrehozni. Az Orbán-kormány lényegében ezt teszi, de nem nézik jó szemmel.

Ezért sivalkodnak, fenyegetnek, kizárással, szankciókkal, pénzmegvonással, cikkelyekkel, egyebekkel fenyegetnek. Nemzetközi csicska-újságírók hadait uszítják hazánk ellen. Hazudoznak rólunk, mert mi csupán egyetlen dolgot szeretnénk: függetlenséget. Ez szembe megy az EU föderációs terveivel, az Európai Egyesült Államok ostoba terveivel.

Van egy álmunk.

Egy álom, amiben nincsen EU, legalábbis nem ez az EU, nem így, és nem ebben a formában. Van egy álmunk, amiben ennek az EU-nak nem vagyunk tagjai. Ahol békén hagynak minket, vagy legalább kölcsönösen virágzó, államközi együttműködéseken dolgoznak.

A mai Eu ott tart, hogy megmondják, ne használj benzines autót, ne fürödj annyit, vagy egyáltalán ne fürödj, nem lehet normális véleményed semmiről, csakis érzékenyített gondolataid lehetnek, nem támogathatod a többségi társadalmat, mert az másokat “kirekeszt”. Nem lehet semmiről normális véleményed, mert az ugye normális. Nem fürödhetsz, a ruhákat se mosd, inkább teregess, tedd a gatyádat ki száradni, de nehogy megmosd, mert akkor nem tudunk ártani a keleti szörnyűséges uralkodóknak. Ne fűts, télen a törvények szerint csak 14 fok lehet a lakásodban. Na jó, talán lehet 18 is. Agyhalál. Ez nem a mi Európánk. Ez nem lehet Európa.

Van egy álmunk. Ahol ennek az EU-nak nem vagyunk tagjai.

Állítólag az álmok valóra válnak.

Álmodjunk tovább. Hátha…

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Árulók – Így lesznek jobbosból ballibek: az ATV-hez igazol Bodacz Balázs

Na de mi történt Tornóczky Anitával? Nagyon megváltozott Medgyessy Péter lányának az arca