in ,

Baloldali “szeretetország” – A Népszava szerzője, Ferincz Jenő kiirtaná a Fideszt

„A Fidesznek már önmagában a létezése is bűncselekmény, a jogállammal, a demokráciával és a társadalommal szemben” – fogalmazott a baloldali újságíró.

Az április 28-i nagykanizsai közgyűlés résztvevői meglepő jelenetnek lehettek szemtanúi. A közgyűlésen Balogh László, Nagykanizsa polgármestere felelevenítette a választást, amely számára a „demokrácia ünnepe volt”. A politikus nyitóbeszédét azonban Ferincz Jenő, baloldali újságíró performansza zavarta meg.

 

„A Fidesz egy fertőző góc”
Ferincz két táblával állt a polgármester elé, amelyeken a Fidesz kiirtásáról elmélkedett.
A Népszava újságírója az egyik táblára azt írta, hogy „a Fidesznek már önmagában a létezése is bűncselekmény, a jogállammal, a demokráciával, a társadalommal és Nagykanizsával szemben”. A másik táblára pedig az a szöveget került: „a Fidesz egy olyan súlyosan fertőző góc a társadalom testén és Nagykanizsa testén, amit radikálisan ki kell írtani”.

Ferincz Jenő és táblái

 

 

A közgyűlés békét akar

A baloldali publicista viselkedésével kapcsolatban Virág Benedek, a közgyűlés jegyzője elmondta, békét szeretne a közgyűlésen, amelynek drámai közjátéka úgy ért véget, hogy a szünet előtt a polgármester távozásra szólította fel Ferincz Jenőt.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Nem stadion: további nyugdíjemelés mellett döntött a kormány

Üzenet Ferincz Jenőnek, aki ki akarja irtani a Fideszt: itt a címünk, lehet jönni!