in ,

Baloldali “szeretetország” – A DK-s Frakeinstein tegezve gyalázza Orbán Viktort – “Leszerepeltél, komám. Voltál te már minden, csak elítélt nem. Még!”

Ezeknek ez a szeretetország

A “szeretetország” ismét megnyilvánult. Igazán bájos, szeretettel teli. Ja, nem.

 

Íme az agyhalott DK-s Varga Zoltán gyalázkodása. Azért mutatjuk meg, mert tudni kell, hogy kikkel állunk szembe. 

Ezekkel:

 

„Most a »keleti határszélen« éppen vezénylő tábornokot játszik. Debrecenben! De az ég szerelmére, hát senki nincs, aki szólna neki, hogy Debrecen nem a keleti határszél? Ó, anyám! De komolyan, nem unják még ezt a szerencsétlent? Nem unják, hogy volt ez már minden? Árvízi hajós gumicsizmában, böllér – nnna, az a szerep volt önazonos. Az nagyon ráillett. – szintén gumicsizmában, járványorvos hófehér kezeslábasban-maszkban-kapucniban, mint valami túlfújt gumikesztyű, egyedül csak szimplán ember nem volt. Valahogy az a szerep kimaradt. Most újabban meg ellentengernagy, vagy Napóleon, vagy a pikli tudja mi a maskara rajta, de repdesnek ide-oda legalább kurvadrága helikopterekkel a semmi és a valami határán Debrecen és Felcsút között, miközben a körötte ugráló hadsereg annyira nem képes, hogy néhány rohadt kivénhedt ezeréves ócska volt szovjet drónt nemhogy leszedjenek, egyáltalán 40 perc alatt észrevegyenek. Nem! Az átrepüli az országot, beinteget tán még a karmelitába is, ezek meg itt nyöszörgik, hogy megvédik az országot!

Mitől pubi? Az EU támogatásoktól? Mert ez sikerült neked öcsém! Kiiratkozni egy normális világból. Szétlopni, tönkretenni egy országot. Ebben vagy jó egyedül. Mit nyertél te meg? A pálinkaszabadságharcot. Gratulálok! Abban vagy [email protected] jó! Az meg is látszik rajtad. Ahhoz van eszed. Szóljon már neki valaki az ég szerelmére, hogy elmúlt a gyáva, hazug papírtigrisek, a virtuális sallerkirályok kora! Vége a farsangnak, a maskarádénak, a páváskodásnak. Most a hősök korát éljük. Embernek kéne lenni. EMBERNEK! Csak az neked nem megy. Soha nem is ment.Most nem egy 90 éves öreg bácsika ellen kell szájkaratézni. Már nem elég hányáskék milliárdos, kormányzati plakátokon üzengetni, mert az orosz drónokat eregetőket a legkevésbé sem érdekli néhány dróton rángatott Putyin-báb pávatáncos pojáca. Emberek halnak meg, családok válnak földönfutóvá, menekülnek szülőhazájukból, mert a haverod többet szívott a megszokottnál, te meg farsangosat játszol?

De, komolyan! Menj már tábornokosdit bábozni haza, a várba, vagy bárhova a tekeddel, repülőiddel, maskaráiddal. Leszerepeltél komám. Ócska vagy és átlátszó. Voltál te már minden, csak elítélt nem. Még!”

 


No, kibújt a DK-ból a “szeretetország”. Varga elvtárs, ez az alufóliasisakos idióta kretén bemutatkozott. Az a bibi, hogy Orbán Viktor kint van a határon, ez az ócska DK-s szektás balfasz meg otthonról fotelforradalmárkodik. Varga elvtárs!

 

Pengeszájúkám: egyébként néztél már tükörbe?

Varga Zoltán DK – MINDEN SZÓ.hu

DK: A Fidesz ősbűne a hazugság és a beteges vonzódás a közpénzhez |  KlubrádióA debreceni Varga Zoltán kapja meg a pornográf képeken díszelgő Gréczy  Zsolt parlamenti mandátumát

Bemutatunk egy DK-s „járványügyi szakembert” | www.flagmagazin.hu

Szerintem azzal kéne kezdeni, hogy tükörbe nézel, és önkritikát gyakorolsz!

Fogd szépen azt a dagadt segged, és takarodj a határra segíteni, vagy fogd be azt a gazember pofádat!

 

Ennyi. Ezekkel így kell bánni. Amilyen a fogadjisten…

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Még a választások előtt maga alá temetheti a baloldalt Z. Kárpát karlendítése, és az új Anonymous videók – Hatalmas botrány készül + Horváth Csacsi újabb luxusvillája

Háborúpárti baloldal – Újabb baloldali politikus, a momentumos Daniel T. Berg is katonai felszereléseket küldene a háborúba