in , ,

Baloldali parlamenti börtönválogatott: Egyre több a balhés/bűnös balos politikus: Fegyőr Bandit elítélték, Varju Lászlót elítélték, Gurmai Zitának pedig elvették a mentelmi jogát, Dobrevet feljelentették

Alakul ez, elvtársak!

Csak így tovább!

Amíg a baloldal rágalmazza a 3 millió fidesz szavazót, belegázol a becsületükbe, addig az ellenzéknél szépen alakul a parlamenti börtönválogatott.

Nézzük:

  • Fegyőr Bandit elítélték
  • Varju Lászlót elítélték
  • Gurmai Zita mentelmi jogát elvették
  • Dobrevet feljelentették

Csak így tovább, elvtársak! Lesz ez még jobb is!

Ki a következő????

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Megszólalt az új köztársasági elnök felesége

Spiró szerint ma mindenki fél és mindenki kussol, pont úgy, mint ’56-ban – Mi bemutatjuk Spiró fő munkásságát! ÍME