in ,

Balliberális cenzúra az Ncore-on is! Az ész megáll…

Teljes cenzúra mindennel szemben az interneten, ami nemzeti, ami konzervatív

Frissítés: olvasónk jelezte, hogy immáron teljesen letörölték a fiókját az NCORE-ról! Már mindenhol tombol a balliberális cenzúra, csak azért, mert valaki máshogyan gondolkodnak mint ők. Mindezt egy elvileg politikától független fájlletöltő oldalon. Döbbenet..

 

Döbbenetes esetet juttatott el hozzánk egy olvasónk.

Van ugye egy illegális letöltő oldal, amit a magyarok szerintünk 99%-a használ, és olvasónk jelezte, hogy már nemcsak a Facebookon, Instagramon, Youtube-on tombol a balliberális cenzúra, hanem már ezen a letöltő oldalon is.

Az történt ugyanis, hogy az Ncore szabályzata szerint elvileg direkt politizálni nem lehet, ehhez képest eljuttatott hozzánk az olvasónk egy képernyőmentést, ami az RTL Klub most készült egyik propagandaanyagát tartalmazza, azaz az NCORE-ról egy direkt politikai (ráadásul hazug) propagandát lehet letölteni.  Ilyenkor persze nem zavarja az NCORE adminisztrációját: tehát ha valami liberális azt lehet, ha pedig ezt kifogásolják, az illető letöltőt kitiltják az oldalról, vagy megvonják jogait: TOTÁLIS CENZÚRA

 

Íme a feltöltött film:

Nem csodálkozunk, hogy ezen olvasónk felháborodott, hiszen az RTL ebben a műsorban a reforkommunistákat ajnározta, és hazug állításokat fogalmaztak meg a Rendszerváltásról.

Olvasónk ezt kifogásolta hozzászólásban, majd ezt az értesítést kapta rövid időn belül:

Azaz a kifogás hatására a kifogást beküldő illetőt tiltották el a további hozzászólásokról. Nem, nem a videót, a balliberális politikai propagandát folytató videót vették le, hanem egyszerűen a kifogást emelőket CENZÚRÁZZÁK!

Na ilyen a mi kis magyar internetes világunk, mindent tiltanak ami jobboldali, ami nemzeti, ami konzervatív, ami keresztény szemléletmód.

És úgy látszik, már az NCORE internetes közösségét is elérte a brutális balliberális diktatúra.

Az ész megáll.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Troll – Karácsony G. töketlen – Videó

Na végre! Magyarország beintett az Eurobuziós Transzfesztiválnak! Nem leszünk ott!