in ,

Balhé a 18. kerületben – Titkolja a Városgazda, hogy mennyit költött a SzeptemberFesztre!

Árnyékminiszter Úrhoz fordultam.

„Második alkalommal fordul elő, hogy nem tesz eleget időben az Önkormányzat tulajdonában álló Városgazda egy olyan adatigénylésnek, amit én az Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrzési Bizottságának elnökeként teszek. Már az is abszurd, hogy közönséges közérdekű adatigénylésnek tekinti a kérdésemet az Igazgató Úr és élve a jogi lehetőségekkel meghosszabbítja a válaszadási határidőt, de az, hogy még a meghosszabbított határidőt sem tartja be elfogadhatatlan. Szaniszló Sándor önkormányzatiságért felelős árnyékminiszterhez fordulok ezügyben!

Tisztelt Árnyékminiszter Úr!

Szeptember 5-én fordultam Borbély Sándor Vezérigazgató Úrhoz azzal a kérdéssel, hogy írásban küldje meg a bizottságnak a 2022-es városnapok, valamint havanna napok részletes költségeit, alvállalkozók listáját, kifizetéseit. Egyszóval a teljes részletezett elszámolását. Én ezt a soronkövetkező rendes PEB-ülésig kértem volna, azonban a Vezérigazgató Úr a következőt válaszolta:

A lenti megkeresésedet az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) szerinti közérdekű adatigénylésként kezelem és az abban foglalt adatigénylésnek a hivatkozott jogszabály 29.§ (1) bekezdése alapján 15 napon belül, azaz legkésőbb 2022. szeptember 20. napjáig Társasàgunk eleget tesz. Tájékoztatlak továbbá, hogy a törvény szerint e határidő egyszer meghosszabbítható 15 nappal.”

 

– írja Nagy Károly.

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Mi megmondtuk! Skrabski Fruzsina egy ál-jobboldali libsi – Skrabski: tegnap én is kimentem volna tüntetni, időhiány miatt nem mentem

Bayer Zsolt kimondta a lényeget Hadházyról: Hadházy Ákos egy gazember