in , , ,

Baj van a Világgal – A bankár, akiből gendersemleges sárkány (!) lett

Íme a teljes őrület

Mindig azt mondják, hogy a világ teljesen megőrült…régóta, talán évtizedek, esetleg századok óta mondják ezt. De most tényleg, totálisan. Fájdalmasan.

 

Tessék! Íme a bankár, aki gendersemleges sárkánnyá operáltatta magát. Jelentsen ez bármit is. Egy rakás fém a bőre alatt, amitől úgy néz ki az illető, mintha szarvai lennének. Az orra és a feje teljesen átműtve. Kasztráltatta magát, és most állítólag boldog.

Mindegy mi a neve, mindegy hol született, elvileg a Földön látta meg a napvilágot, és elvileg ez egy ember volt.

És mi tette ilyen beteggé? Van pár sejtésünk. Azok akik tolják a különböző propagandákat (tudjuk melyeket), pontosan azok mosták át az agyát ennyire, hogy a bankár gondolt egyet, és sárkány lesz. És sárkány lett.

A világ agybeteg, mert egyes nagy háttérerők agybeteggé teszik. Direkt. Ez a cél. Az emberek meg ezt kajálják. Régi módszer ez, régen kezdték az agymosást. Az USA-ból indult az egész a II. VH. után. A részletekbe nem mennénk bele.

A lényeg, hogy világszerte profi módszerrel működtetik a pusztító agymosást, kiépítették az összes hálózatukat (mindenki sejtheti mi mindenre gondolunk. Tévé, rádió, net, zenevilág, filmvilág, színház, kultúra…stb.), és ha kell elnököket tiltanak le, ha kell országokat buktatnak meg, ha kell bedöntik egy adott ország, vagy földrész teljes gazdaságait. Pontosan így működik a nyílt társadalomnak hazudott sátánista gonoszság: aki akarja, az agymosás hatására sárkánnyá operáltatja magát, és az egész eddigi normális életét tönkreteszi…

Régen az elmebetegeket diliházba vitték, ma pedig az Instagramon és egyéb helyeken mutogatják őket, és sztárként tekintenek rájuk. Ugyanezt a nyílt, nyugati, “haladó szellemű” identitást támogatja Magyarországon is a teljes ellenzék, jó ha mindenki tudja.

Ennek az egész agyhalott, világszerte működő rendszernek egyszer úgyis vége lesz. Reméljük mielőbb. És abban is reménykedünk, hogy lesznek személyi felelősök is.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Itt a veszély! – Varga Mihály szerint veszélyes ötlet a globális különadó

Ez Magyarország minden lakosát érintheti – Karácsony Gergelyék adóemeléssel sújtanák a magyar családokat és vállalkozásokat