in ,

Azonnal ki kell rúgni minden tanárt, aki nem veszi fel a munkáját és nem oktatja gyermekeinket!

700 hülye tiltakozik

Olvassuk, hogy folytatódnak a tanár/diáktüntetések, amik valójában külföldről szervezett (guruló dollárok) politikai akciók.

Erre a tényre bizonyítékot maga Noár elvtárs nyújtott, amikoris egy vele készített interjú során elárulta, hogy milyen kommunista anarchisták könyveit kell olvasgatni, ahol leírják, miként kell kormányokat buktatni. Noár bevallotta, hogy nem a tanárokért küzd, hanem pusztán politikai okokból kormányt buktatni szándékozik. Magasról tesz a tanárokra, őt azért fizetik, hogy anarchista legyen.

Nos tehát, aki ehhez csatlakozik, az szintén anarchista és nem számít tanárnak. Aki nem gyermekeinket kívánja oktatni, hanem hőbörögni akar, azt KI KELL RÚGNI!

 

És a kormány – nagyon helyesen – így is tesz.

 

Ennyi. Ez a jó út! Ezek kell haladni tovább.

 

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Demkó Attila: Belgium nyugisan veszi az orosz gyémántot – Amellett, hogy Európa egyre nagyobb tételben veszi az orosz LNG gázt

Megy ezerrel a trollkodás – Kocsis Máté: kiszivárgott a Gyurcsány TV műsorterve! Itt közzétesszük 📺